Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja wole czekolade

Szukam NAPRAWDE dobrego kamerzysty

Polecane posty

Gość a ja wole czekolade

Kto zrobi fajny, nie za dlugi, dynamiczny film. przegladam rozne strony i nic jeszcze mnie nie urzeklo :( (oprocz mpstudios ale oni sa na drugim koncu Polski) Najlepiej jakby byl z woj. lubuskiego, zachodniopomorskiego albo wielkopolskiego..

Gość no co ty ???
NAPRAWDĘ dobrego... nigdy bym nie pomyślała... ale NAPRAWDĘ..???

Najlepsi, jakich osobiście spotkałam (koszt bardzo wysoki, na weselu na którym ich spotkaliśmy to było ok. 6tys za 2 kamerzystów i zdaje się jakąś droższą opcję). http://www.wonderdream.pl/news.html Do tekstu powyżej - autorka, jak z całego wpisu wynika, nie ma polskich znaków, więc nie ma co przeżywać :P

Gość no co ty ??
Ironia dotyczyła słowa "naprawdę" a nie litery ę... Bo czy ktoś mógłby szukać "nie naprawdę" dobrego kamerzysty :D

Gość a ja wole czekolade
no co ty Jakbys sie troche zorientowala w ofertach to bys wiedziala dlaczego napisalam z duzych liter slowo naprawde.....

Gość tylko i wylacznie
WONDERDREAM ale z tego co wiem na 2011 nie mają juz wolnych terminow ( przynajmniej mnie cos takiego napisali ) Chyba ze slub w 2012 :) Tak czy siak musisz dopytac.

Gość Mietek 26
ODRADZAM Z CAłEGO SERCE Tą FIRMę Są TO NACIąGACZE KTóRZY ZMIENIAJA ZASADY W TRAKCIE GRY, NP. WCISKAJA CI DODATKOWE ZDJECIA BEZ TWOJEJ WIEDZY. MASZ USTALONA JAKAS KWOTE NA UMOWIE A ONI WYMYSLAJA JAKIES DODATKOWE KOSZTA. KAZA PO SIEBIE PRZYJEZDZAC BO SZKODA IM KASY NA PALIWO. SZCZERZE ODRADZAM FILMOWALI NASZEA WESELE I KILKU ZNAJOMYCH I W KAZDYM PRZYPADKU SCHEMAT NACIAGANIA SIE POWTARZAł!!!

Gość prawdę Ci powiem ja....
michał dudziński z leszna :)

Gość edi28
Ja mogę tylko polecić fotografa, ale za to na prawdę dobrego. Nasz reportaż i plener to prawdziwy majstersztyk, a zdjęcia robił nam Fotoblas Częstochowa. Polecam

Gość gość
video art. film z rydzyny, naprawdę fachowcy, kamerowali moje wesele i znajomych i są po prostu z***biści.dużo nie biorą,ale uśmiech to ich podstawa

Gość gość
Ja tez polecam ich, nie umieja za bardzo filmować ale są tani i uśmiech u nich to podstawa. Podstawa

Gość gość
słabe to mają, niby takie nowoczesne ale obrazek brzydki i fatalna muzyka do tego