Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jdajajtrjnt

CZy to wstyd ?

Polecane posty

Gość jdajajtrjnt

Mieć średnią 4.0 na koniec liceum ;/ ?

Co Cię obchodzą oceny. Ważne, żebyś maturę dobrze zdała.

przyzwoita średnia. zaufaj mi, że za rok, dwa nikt o nią nie bedzie pytał a i ty o niej zapomnisz ;)

Gość jdajajtrjnt
Tak wiem ze najwazniejsza jest matura .. ale oceny tez sa bardzo wazne :( i jest mi wstyd :( bo wiem ze stac mnie na wiecej :(

Gość jdajajtrjnt
nie nei zapomne chyba o nie do konca zycia ;/ i wydaje mi sie ze wcale nie jest przyzwoita ;/

Gość oł je je
jak wstyd wez sie za nauke bo teraz tylko to masz na glowie!wiec zapomnij o necie i bierz ksiazke do reki!

Gość oł je je
tym bardziej ze zdajesz sobie sprawe z tego ze mozesz miec lepsze oceny :O

dziewczyno ja nie pamietam na jakie oceny zdałam maturę! :D a o średniej nie wspomne :) ostatnio przejrzałam indeks ze studiów zeby sobie przypomniec jakie oceny miałam z egzaminów :D zapomnisz!

ja pierdziu, a uwazasz ze te cyferki wstawione przez szanowne ciało, odwzorowuja twoja wiedze....

Gość jdajajtrjnt
a myslisz ze sie nie ucze ? bardoz mi zalezało na koncowych ocenach ...nauczyłam sie na wszystkie te ostatnie spr i jak przyszło co to czeego to pomyliłam .... rzeczy ... jestem zła na siebie za to ;/ im bardzoej mi zalezy tym bardziej mi cos nie wychodzi ;/

Gość jdajajtrjnt
nie ... ale nie przezywałabym tego tak gdyby nie moi rodzice ....

olej ich w tej sprawie, co obraza sie czy zawiesza kieszonkowe, 4.0 to bardzo dobra srednia, o ktrej za 2 miechy zapomnisz uwierz mi, wazna jest matura i to ze zaraz idziesz na studia a nie tam oceny...to tylko cyferki, liczy sie to co masz w głowie i co pokazesz swoja osobą w przyszlosci... teraz napisz dziękuje superesie, czuje sie lepiej i idź na piwo a potem ucz sie do matury :D:D pozdro

Gość jdajajtrjnt
i najbardziej deneerwuje mnie to ze nigdy nie sciagam a nauczyciele obnizaja mi ocene za podpowiadanie ... przeciez jak ktos mnie pyta to nie bd uwawała ze nie słysze ;/ z 2 przedmiotów mam tak obnizone oceny ;/

Właśnie oceny nie są wcale ważne ! Pamiętam, że w liceum najlepiej maturę zdały właśnie te osoby, które nie przejmowały się średnią tylko uczyły się do wybranych przedmiotów.

Gość jdajajtrjnt
a nie liczy sie swiadectwo ukonczenia liceum do niczego ?

Gość oł je je
a myslisz ze sie nie ucze ? bardoz mi zalezało na koncowych ocenach ...nauczyłam sie na wszystkie te ostatnie spr i jak przyszło co to czeego to pomyliłam .. -nastepnym razem ucz sie przez caly rok nie na sprawdziany koncowe:Oto beda lepsze oceny!

a doc zego...na studia skladasz swiadectwo maturalne...prosze Cie dziewczyno wrzuc na luz...

Gość jdajajtrjnt
a ja własnie teraz ucze sie do jakis niepotrzebnych przedmiotów zeby miec dobra srednia ;/ a nic do matury ;/ i widze ze wielkie G z tego wychodzi ;/

Gość alleluja ......
matko jaka wysoka :O .. ja na koniec gim miałam 3.6 .. a na lo to nawet szkoda gadac

Do niczego . Sama żałuję, że kiedyś tez miałam parcie na dobrą średnią. Mogłam sobie olać - wyszłoby na to samo.

Gość jdajajtrjnt
sprawidziany koncowe - nie hcodzi mi o jakis materiał z całego roku .czy cos .. tylko ostatnie sprawdziany , które robią nauczyciele zeby miec konplet ocen ....

Gość jdajajtrjnt
w sumie chuba macie racje ..

Gość jdajajtrjnt
ale duzo osób u mnie w klasie gada ze swiadectwo sie licczy ... ale to chyba zaelzy od szkoły ..

dziewczyno, te oceny nie maja totalnie znaczenia, wiec juz przestan o nich myslec, grunt zebys zdala mature, nie koniecznie naj, i zdala egzaminy na studia, a potem dopiero zobaczysz, jak ciezko jest o srednią 4.0 i bedziesz sie z 3 cieszyla...a rodzice...to twoje życie i twoja szkoła, nie ich, jestes bądź co bądź dorosła....

liczy się to co sobą reprezentujesz i to co masz w głowie, o te oceny nikt nie bedzie pytał...

Bombarda przecież nie ma już egzaminow na studia. CHyba że praktyczne - jak rysunek na ASP. Ważna jest matura! Do niej się trzeba uczyć.

Gość jdajajtrjnt
a jak to jest jak np ktos bd miał takie same wyniki jak ja , na co wtedy patrzą ?

ja pamiętam jak byłam w liceum to były takie przypadki że osoby , które miały kiepską średnią to dobrze zdały maturę a ci co kuli i mieli same 5 zdali gorzej, bo mieć wiedzę a tylko ją wykuc to róznica . tej wiedzy co masz nikt ci nie zaberze a oceny często nie są takie jak wiedza.

na nic, napewno nie na swiadectwo, papiery na studia skladasz takie: swiadectwo dojrzalosci, podanie i dowód + 4 zdjecia nie wiem po co buhahaha