Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjjjjuhhhhuu

Polki maja opinię najgorszych suk w Europie, wyjeżdżając są w nieustannej rui

Polecane posty

Gość jjjjjuhhhhuu

Gość rowerka
A Ty skąd to wiesz?!

Gość jjjjjuhhhhuu
wszyscy mi to mówią: anglicy, włosi i szwedzi...

bo moze owi szwedzi anglicy i włosi zaspokajaja swoje kobiety tak ze nie musza wyjezdzac zeby szukac przygód:P

Gość kolejny taki sam temat
Chyba tylko wsrod Polakow(odrzuconych przez los nieudacznikow) mamy taka opinie;)

Gość venussskkaaa
to nie znasz Francuzek, Niemek..to dopiero puszczalskie..

Gość amelka12345
Zmien swoje zycie erotyczne i wejdz na dyskrecja.pl :) Naprawdę polecam

Gość walikoń solaryjny
A ja sobie zawsze pod polki kutasa masuję, polecam gorąco

Gość kluuu33
Żalisz się czy chwalisz? Myślisz, że kogoś ta opinia interesuje? Myślisz że jak tak napiszesz to nagle wszystkie polki rozpoczna cnotliwe życie, bo się zmartwią tym co ktoś napisał na kafeterii? Wiesz co ja widzę przez pryzmat tej wypowiedzi? Zakompleksionego człowieka. Bo człowiek mający wysokie poczucie własnej wartości ma poważniejsze problemy niż zajmowanie się takimi pierdołami.

Gość tu życie jest weselsze
ale mu dojebałeś ,bardzo dobrze!!!!!!!!!

Gość Tata Socjopata
Takie pierdoły to dla niektórych praca :P Pozdrowienia od socjologii :D

Gość hhhhhhmmmmmmmmmmmmmmmm
jjjjjuhhhuu ty biedaku nie masz czym walczyc w portkach zamiast wielkiego wacka masz tylko glizdeczke i zazdroscisz innym ze maja jaja wyzywasz sie na polskich kobietach ze cie pomijaja...no coz malutki jestes..tez bym cie ominela wielkim lukiem nedzna kreaturo:)

A jak Wam sie wydaje...kto sie kryje za tą glizdeczką?:D:D Czyli kim jest autor?

Gość malami;;;;
no abc moze masz racje ze to najwieksza suka w rui jest autorka tego watku i szuka jakiegos napalonego samca bo sama sie juz zadowolic nie potrafi:)

Teza postawiona w temacie tego wątku nie jest prawdziwa. Narodowość nie ma tu nic do rzeczy. Wszystko zależy od poszczególnych osób. Jakkolwiek w moim subiektywnym odczuciu pod względem życia erotycznego najbardziej rozszalałe są Brytyjki.

Gość Yule
Potwierdzam. I takowoż głupie.

Gość 20 lat po za Polska
Mieszkam we Francji i tutaj Araby mi mowia jak polki wala smieja sie ze latwiej polke wyrwac niz kurw.e w burdelu !

Gość MountainDew
Oczywiście że polki to największe kurwy, nie mają żadnych oporów i dają każdemu, masz przykład, w krzakach z czarnuchem się jebała, a wcześniej z wietnamcem. Kurwa powinna być dożywotnio wykluczona z polskiego i białego wogóle społeczeństwa, niech wypierdala do afryki, tam se zamieszka z wodzem wielkie jajo w bambusowej chatce i ją może zaspokoi.

Polki to jedne z najpiękniejszych kobiet na świecie. :) Naprawdę nie ma potrzeby byś pisał coś od siebie i na siłę wmawiał, że jest inaczej. :O

Gość tomek2011
bez przesady nie zyjemy w czasach sredniowiecza kobiety moja prawo sie zabawic tak jak faceci z kim chca i jak chca niech korzystaja z zycia i swoich cipek dziewuchy pozdrawiam bezpruderyjne dziewczyny!!!

Gość pracowałam w grecji
To polecam poobserwować te Angielki i inne na występach gościnnych w innych krajach. Pracowałam w popularnym miejscu w grecji, do którego przyjeżdżały całe tabuny brytyjek na zabawę. To dopiero było! Podkładały się tym grekom o każdej porze dnia i nocy, jaki paskudny by nie był, nie miało to dla nich znaczenia takie były nawalone przeważnie.

taką opinię to mają chyba tylko w Polsce.. Od jakiś dwóch lat mieszkam za granicą (w różnych krajach, czasem 1-3 miesiące, raz rok), obracam się w środowisku bardzo międzynarodowym, a takie opinie usłyszałam póki co tylko od Polaków, którzy nigdy w życiu nie wyjechali za granicę. Sama jestem dość "wyzwolona"- kiedy mam ochotę z kimś iść do łóżka, to po prostu to robię, a w wielu sytuacjach, w porównaniu do np. Niemek, Brytyjek, Litwinek, czasem Włoszek czy Francuzek wychodziłam na zupełną cnotkę. Nie można generalizować, w każdym kraju są różne dziewczyny ;)

Gość dcnsknsd
polki to szmatlawce kazdy w ue i usa to wie