Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madalinka Pralinka

do jakiego tematu nigdy nie zajrzycie

Polecane posty

Gość Madalinka Pralinka

śledze to forum od jakiegoś czasu i zastanawiam się - co powoduje, że niektóre tematy są "nie tknięte", a niektóre odrazu maja grono dyskutujących.. Nieraz sa to pozornie takie same tematy, nieraz tematy nie mające sensu :)... Ciekawi mnie to :)

Gość ej powiedz
do staraczek :P

Gość pikna nieznajoma it is me
Prawiczki, wszystko CREAM, Jarka84 , Przerwy, o zlych Polkach w Europie:D

matura,czy jestem w ciązy,kwiaty i wszystko o nich,wakacje gdziestam,i jem kupe...

Gość no dziwne
jak widze schize ciazowe to sie nie tykam, taka to zajezdzi do upadlego, temat bedzie mial milion odpowiedzi "nie jestes w ciazy" a ona i tak jutro zalozy taki sam...

Gość Madalinka Pralinka
no dziwne ----> haha racja :] - jakby kafe bylo wirtualnym testem ciążowym :))

i tak najlepsze z najgorszych sa tematy...usiadłam na klozet po miom chłopaku...czy mogły mi te plemniki wejśc do pochwy skoro byłam po nim po 3 godzinach na klopie.... skąd sie biora tacy ludzie co chca seks uprawiac a nie maja zielonego pojęcia jak co działa.....

Gość nie żreć ciast
Jedne tematy są opracowywane przez pracowników i sztucznie rozdmuchiwane - ot cała prawda. Temat opłacony.

albo czy ta dziewczyna wam sie podoba ktos wkleja swoje dzjęcie i sama sobie odpisuje jaka to ona ładna zgrabna i powabna ble ja wklejam swoje pisze ze mam 85 kilo i co zero zainteresowania grubasami czy co?

Gość Madalinka Pralinka
nie żreć ciast - tak myślisz?? ja myślę, że staraczek np.jest na tyle dużo, że same sobie poradzą z utrzymaniem wątku....

Gość co to jest TWA

Gość co to jest TWA
aaaaaaaa

jakie kody? ja nie posiadam i jakos mnie nie objeło to ustrojstwo....

Gość oł maj gadełe
Abraja, jaka ty jestes irytujaca:o Wkleilas to swoje marne foto, na kazdym topie piszesz o tym ile wazysz:o no i po co??? Co nas obchodzi to, ze wazysz 85 kilo ale wszystko ci poszlo w cycki i wygladasz sexownie?? potem jak zaczna ci wrzucac bedzie oczywiscie wielkie zdziwienie:o Ja pierdole, skad sie biora tacy ludzie jak ty?:o To po pierwsze. Po drugie - trzeba byc tepakiem, zeby zakladac tematy o ktorych piszesz (o tym klopie np) ale trzeba byc jeszcze wiekszym kretynem zeby sie nimi excytowac, bo w 90% to marne prowokacje, na ktore tylko niedorobiony idiota da sie nabrac🖐️

Gość Madalinka Pralinka
też nie mam żadnego kodu

pierwsze jaki klop bo nie kumam? drugie dziekuje wiem ze wygladam seksownie trzecie i ostatnie tacy jak ja biora sie stąd to wy mnie stworzyliście....

Gość od roznoszenia
diety,praca,pomocy z komputerem...gdzie kupie taka kurtke lub np. glupi temat na ktory raz zajzalam ,,kaczki z taczki'' never

i zapomniałam o najwazniejszym nie wchodze do zjebanej jani...brr az mnie strzykło....

* kółek wzajemnej adoracji gdzie kilka nicków się zbiera i prześcigają się w byciu :classic_cool: i lizaniu sobie tyłeczków * dział macierzyństwo

Gość co to jest TWA
lowca daj linka

Gość MASŁOĆPUN
a dział masła :classic_cool:?

Gość oł maj gadełe
i tak najlepsze z najgorszych sa tematy...usiadłam na klozet po miom chłopaku...czy mogły mi te plemniki wejśc do pochwy skoro byłam po nim po 3 godzinach na klopie.... skąd sie biora tacy ludzie co chca seks uprawiac a nie maja zielonego pojęcia jak co działa Sama napisalas, o ten klop mi chodzilo🖐️