Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

koncowkafleksyjna

też tak macie?

Polecane posty

Otóż ja i mój Ukochany pochodzimy w różnych miast, także każde z nas w święta jedzie do rodziców i nie bedziemy się widziec. Mieszkamy razem i jestem bardzo z nim związana. Jutro wyjeżdżam i strasznie mi smutno, po prostu chce mi się płakac, bo jak ja bez niego przeżyję? Wiem, że to głupie, tym bardziej, że on zadowolony opowiada jak to się spotka z kolegami, pojezdzi na rowerze i odpocznie. A ja? Siedzę i chcę mi się ryczec. Jestem żałosna? Też tak macie?

Gość october&april
wytnij mu z liscia. Jakby cie kochał byłby z tobą.

Gość niewiarygodnyszok
Na razie po slubie nie jesteście. Ja też osobno z dziewczyną spędzam często święta i nie robie z tego wielkiego larum. Znajdź sobie dziewczyno większy kłopot, bo ten jest marny.

Gość ertertert
Spędzać święta oddzielnie? :O Głupie... My mieszkamy razem, też pochodzimy z róznych miast i jutro jedziemy do moich rodziców, a w niedzielę po południu do jego rodziców, a we wtorek wracamy do domu. Jak będziecie małżeństwem to też bedziecie swięta spędzać osobno? :O

Gość hania nowa tutaj
i on jeszcze z Toba wytrzymuje ? nie mozesz byc wiecznie 'miałcząca' zaryczana zalamentowana bo ucieknie . Bardzo dobrze,ze on sobie odpocznie .