Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wanniasty potwór

po jakim czasie od cesarki można się kąpac w wannie?

Polecane posty

Gość wanniasty potwór

wkurza mnie juz ten idiotyczny prysznic, chcę się wreszcie zrelaksowac w wannie, jestem 5 tygodni od porodu i niby połozne kazały czekac dłuzej, ale w sumie po co :O któras z Was kąpała się szybciej niż po połogu?

Gość wanniasty potwór
podnoszę

Gość aga290778
Ja kąpiel w wannie zaliczyłam już parę dni po porodzie. Cięcie ładnie się goiło, a woda była letnia. Nie słyszałam nigdy aby ktoś mi kazał czekać z wanną do końca połogu. Brrrryy Tylko świeżej rany nie można zbytnio moczyć.

Gość komoda
No to mnie zadziwiłyście:( Mnie nikt nie mówił o sposobie kąpieli, czego wynikiem było to, że ja po tygodniu od cięcia siedziałam już w wannie:(

Gość kubusiowa87
ja zaraz po wyjsciu ze szpitala kompalam w wannie i golilam nogi... blizna pieknie sie goila - nie mialam opatrunku juz na 2 dzien po cc wiec szybciej wysychala. Jesli ci sie slimaczy to poczekaj a jesli jest ladnie zaschnieta to szoruj do kapieli:P

Gość wystarczy wystarczy
ja się kąpałam w wannie zaraz po zdjęciu szwów, w wodzie umiarkowanie ciepłej

Gość pararam puk
w naszym szpitalu położne i lekarki zabraniały siedziec w wannie do konca połogu, ale dzięki temu tematowi odważyłam się nie posłuchać i poszłam się kąpac przed koncem czwartego tygodnia :P one to uzasadniały możliwością wystąpienia krwotoku w za gorącej wodzie albo zasłabnięciami i tym, ze w wannie łatwiej się bakterie rozłażą niż pod prysznicem, ale w koncu nie można się całe zycie tak ze sobą cackać