Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość romek z kalisza

NAJWIĘKSZE SKNERSKIE TEKSTY KOBIET NA RANDCE! PISZCIE! :

Polecane posty

Gość sruuuu
moze zacznijcie pisac na temat bo z tego to wynika narazie ze kobiety to materialistki ;p piszcie panowie czego to kobiety nie chcialy wam kupic itp

WCZORAJ ZAPROSIŁEM NA SPACER MOJĄ EX, ŁADNA POGODA, SE MYŚLĘ - ZAPROSZE JĄ POGADAMY, PIWKO WYPIJEMY, BĘDZIE FAJNIE :) ALE TO BYŁO ZBYT PROSTE, ALE TYLKO POZRNIE PROSTE... :( PRZYSZŁA, NIE DOŚĆ, ŻE A TO TO JEJ NIE PASOWAŁO, BO ZA DALEKO, BO TRZEBA IŚĆ, (TYP KWOKI), TO SIĘ PRAWIE WCALE NIE ODZYWAŁA. NORMALNIE CISZA! TO PO CO PRZYŁAZIŁA, MRUK JEDEN, INNĄ NA SPACEREK BYM WZIĄŁ. DODAM, ŻE JAK JĄ KIEDYŚ ZAPROSILEM NA KOLACJE, TO SŁOWA DZIĘKS NIE USŁYSZAŁEM. ZAWIAŁO SŁOMĄ, DURNA BABA!

Gość onaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
witam :) dziwne rzeczy słysze ... ja zawsze staram sie za siebie placic ..bo mi glupio. i jak sie spotylakam z moim juz teraz mezem to pamietam , ze na 2 randce kupilam mu ckm i karton marlboro bo jechal chlop z chlopakami nad jezioro po randce ..zdziwil sie troszke :) teraz jak gdzies chodzimy to zazwyczaj ja place za wyjscia , jedzenie do domu , rachunki bo jak mam kase to po co mi ma dawac..pracuje ..mam a on oplaca inne rzeczy ..jak remonty, samochody , wycieczki , jakis sprzet . samochody zmieniamy co pół roku . a jak ide na zakupy to wydaje ze swoich na ubrania i jemu tez cos kupie do ubrania i nie musi mi oddawac...