Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość romek z kalisza

NAJWIĘKSZE SKNERSKIE TEKSTY KOBIET NA RANDCE! PISZCIE! :

Polecane posty

Gość romek z kalisza

Moja była była tak skąpa, że nawet za WC w restauracji musiałem za nią płacić [do wc wchodziło się po wrzuceniu do automatu 1 PLN] ech kobiety

Gość szowinistaaaa
a co Ci powiedziala ze zdecydowales sie za nia zaplacic?;]

Gość adam z białegosotku
Nie dajcie sie panowie naciagac na drogie restauracje. Niektore potrafia najesc sie za 150 złotych, a pozniej nawet seksu nie ma. Trefna inwestycja.

Gość A LASKI MOWIA
A LASKI MOWIA NIE WEŹMIESZ TY, WEŹMIE NASTĘPNA.

Gość czekoladkaaaaa
Co ci sie temat nie udal ;p;p a tak wogole to to forum jest dla kobiet:D i nie wiem co ty tu robisz;p;p ale nie przejmuj sie was meżczyzn NIKT NIE PRZEBIJE :p prawda dziewczyny;)

Gość nie daje sie skubac
Ilekroć się umawiam z pannami zawsze każe im płacić za siebie. To, że zarabiam kupę kasy (całe 2 brutto) nie znaczy, że można mnie skubać.

Gość asia z bialegostoku
patalachy ,orzegrancy to forum dla kobiet:D chyb a kogos zabolal top o tym samym tytule ale w mezkiej wersji:D ,szczegolnie adam z....

Gość środa w czwartek a w sobotę
mi się nigdy sknera nie trafiła ale księżniczka to i owszem na drugi dzień rano po imprezie którą ja przygotowałem ona mnie budzi rano żebym jej kawę zrobił bania mnie boli i chce mi się spać bo miałem wolne ona mi dupę zawraca wstałem i zrobiłem jej tą kawę i tydzień później dostała kopa w dupę

Gość zdzichu_ze_strychu
to i ja dorzuce swoje 3 grosze. Otóż raz byłem z taką laską która mnie na wszystko chciała naciągnąć. Ciągle mi suszyła głowę, ze nigdzie nie chodzimy, ze jej nie zabieram do restauracji do kina, na dyskoteki. Ja jej mówie kobieto - jak nie, jak nie dalej niż w zeszłym roku byliśmy w MCDONALDZIE na zestawie. Do kina nie chodzimy bo nie po to kupowałem telewizor, zeby tracić kase na bilety do kina jak moge se tez fajny film na TVP czy w Polsacie zobaczyć. Tłumacze jej to a ona nic nie kuma. Bezczelne babsko! Kiedyś byliśmy w Zoo. Spacerujemy ona się tuli do mnie a mi się już czerwona lampka zapaliła (Oho! zaraz coś będzie chciała ode mnie). Nie dalej niż 5 min. później pyta mnie czy kupie nam watę cukrową. Co za baba! Do Zoo nie idzie się, zeby się waty nażreć tylko na zwierzaki pooglądać. Niedość, ze za bilet zapłaciłem to jeszcze mnie będzie na watę naciagać. Na szczęscie juz nie jesteśmy razem i mam spokojną głowę. Przesadziła w momencie jak chciała, zebym jej pierscionek zaręczynowy kupił. Powiedziałem ok będę akurat przechodził koło jubilera to mogę coś kupić daj tylko kasę- mówie do niej - przecież nie ja będę go nosił więc nie będę sponsorował takich rzeczy. Ta się poryczała i zaczeła lamentować więc ja rzuciłem. Przegieła z tym pierścionkiem.

spotykałem się kiedyś z laską, która zaprosiła mnie na kolacje do jednej z najdroższych knajp w Gdyni. Nalegała już dłuższy czas, więc na odczepne się zgodziłem (bez żadnych podtekstów). Kiedy usiedliśmy do stołu ona do mnie tekstem (całkiem poważnie): " a teraz naciągnę Cię na coś pysznego..." ...pożegnałem się tylko o tym tekście:)

Gość atlantić
kwiaty które dałem swojej pani ona za dwa dni przekazała koleżance na imieniny :O

Gość Adrian Jenot z eNKeja
nie kupię Ci pizzy, ani piwa, bo bolę posiedzieć na eNKeju

Gość mala_90
heh... dobre są niektóre teksty facetów o kobietach... :) ale nie ma w tym nic dziwnego, zeby płacic za kobiete (gentelmen - gatunek na wymarciu...) i przykro mi to pisac, ale a to co tu zamieszczają to tylko świadczy o skąpstwie męskiej częsci globu...

Gość to je szwedzki
oj cos marniutki ten wasz topiczek :D fececiki :D:D chyba umrze smiercia naturalna i zadne up i podnosze nie pomoze :D:D:D lolki

Gość to je szwedzki
oiuytrfdgvhbjnkm

Gość MMMery
Ja tam się zgadzam z facetami... Jakbym spotykała takie laski jak wyżej opisane to zrobiłabym tak samo jak oni. Kopa w d*** i tyle. Jak laska przekupna to nie watra czasu...

Gość MMMery
Ja tam się zgadzam z facetami... Jakbym spotykała takie laski jak wyżej opisane to zrobiłabym tak samo jak oni. Kopa w d*** i tyle. Jak laska przekupna to nie watra czasu...

Gość venom
jakis czas zyłem w szwecji. tam maja zdrowe podejście które stało sie tez moim. genrtelm,enem mozna być gdy jest uczucie itd. przedtem, na poczatku każdy sam płaci za siebie, partnersko. najbardziej uderzyło mnie stwierdzenie znajomych stamtąd, zdziwienie raczej że jakie płacenie za kogoś, taka osoba oczekująca że ktoś jej będzie z jakis powodów fundował jest postrzegana jako niezaradna zyciowo(bo biedna i ja nie stac) lub typ:dziwka-utrzymanka.odkąd wróciołęm do Polski trzymam się tej zasady i mam się z tym b dobrze. poznałem w końcu wartośiowa kobiete która ma świadomosc własnej wartości i jest moim super partnerem tez w sprawach finansowych a mija własnie nasza 3 rocznica. chłopaki nie dajcie się. szanujcie siebie i nie dajcie wmówic sobie że macie płacic jakiemus darmozjadowi bo zaszczysciła Was swoją obecnościa klękajcie narody. stawiac to mozna ale jak ktoś zasłuzy, zaskarbi sobie Twoje uczucie, ufnosc a tak..to tylko blichtr i na pokaz.

Gość Livre_
Skoro jest aż tak źle to kupcie sobie panowie plastikowe lale.One nawet do wc nie wychodzą.

Gość męszczyźni słaba płeć
Livre_ Skoro jest aż tak źle to kupcie sobie panowie plastikowe lale.One nawet do wc nie wychodzą. a to dobre

Gość Livre_
Po co płacić ,a potem przeżywać to tak dramatycznie?Najlepiej mieć przy sobie kalkulator,skrzętnie podliczać każdy wydatek i na koniec przesłać byłej rachunek. Płacą a potem ryczą.,mazgaje.Nie płacić,określić reguły na wstępie i być konsekwentnym.

Gość Livre_
romek z kalisza---podaj numer swojego konta.Na forum jest mnóstwo ludzi dobrej woli,zrobimy zrzutkę.

Gość co prawda nie z randki
ale i tak mnie zszokowalo bylem u fryzjera jedna pani mnie obcinala a druga, taka smarkata i... srednio urodziwa, zeby nie byc zbyt dosadnym, siedziala na fotelu obok i wydzwaniala do faceta tresc rozmowy? "idz oddaj ten zegarek, po co mi taki. zdazysz jeszcze dzis. no to wyjdz szybciej z pracy 10 minut, blisko masz. to jutro pojdziemy do centrum i sobie cos wybiore i mi kupisz. zadzwon czy zdazyles" komentarz po? "kupil mi taki tandetny zegarek (haha hihi) ale za 300 zlotych, wstydzilabym sie go ubrac. jak mi pokazal to myslalam ze to jakis zart. to pomyslalam ze za to lepiej jak sobie jakies ciuchy albo kosmetyki wybiore. za grosz gustu :s" nie musze dodawac, ze pani natapirowana jak nastroszony kot z paznokciami barwy tyle nieokreslonej, co bijacej po oczach niestety autentyk

Gość o ja pierdoleee
faktycznie te baby to straszne materialistki a co gorsza jest tego coraz wiecej

Gość bele de jour
a ta restauracja z pierwszego postu to chyba mcdonalds. Zaden pozadny lokal nie pozwoli sobie na to by klienci placili za wc. Hehehe zalosny facecik

Gość buahahahahaah
zdichu ze struchy czy jakoś tak ------> mam nadzieję, że to jakis żart buahahahahahaha lepiej przyznaj, że to ona Cie jebnęła ostro w dupę :P

Gość do tych co nie wierzą ...życie
a mcdonalds wc są za free hahaha i na stacjach benzynowych też.....czasem niektóre shelle hahaha

Gość czekoladkaaaaa
Do zdzisia ze strycha Żal mi Cie naprawde zal ;p;p A jeszcze bardziej zal mi Twojej dziewczyny biedna co ona z Toba miała .