Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariamagdalena213

zwiazek z przyzwyczajenia

Polecane posty

Gość mariamagdalena213

witam chce sie poradzic jestem z chlopakiem od 4 lat. widzac jak inne kolezanki maja chlopakow wiec ja stwierdzilam ze moj chlopak podoba mi sie i z czasem sie zakocham w nim. jenk uplynelo juz kilka lat jestem z nim nadal juz z przyzwyczajenia. ale chce zerwac jednak boje se samotnosci ze juz nie znajde nkogo mam 22 lata kazdy wkolo juz planuje slub. a ja z przerazeniem trzymam sie chlopaka choc nie jestem mocno zakochana czy zerwac on mnie kocha a ja chyba nie nie wiem

Gość aleamanda
juz nie znajde nkogo mam 22 lata nojajcajakberety:D:D:D

Gość lluluu
Jesteś egoistyczna. Myślisz tylko o tym żeby nie zostać sama, a on Cię nie interesuje??Nie obchodzi Cie co on czuje? Skończ ten związek jak najszybciej, bo prędzej czy później i tak się rozstaniecie... Im szybciej to zakończycie, tym szybciej znajdziecie odpowiednie dla was osoby!

Gość trututututututuut
Oj tam, czasem trzeba być ze sobą z rozsądku. W dawnych czasach ludzie rzadko kiedy brali śluby z miłości i jakoś żyli, aż tak xle im nie było. Tak więc zastanów się, czy jesteś w stanie z nim dłużej być. I nie przesaaadzaj, 22 lata to najlepszy czas na szukanie faceta! Ma się większe doświadczenie w wielu sprawach i wie się bardziej, czego się chce i co się lubi. Decyzja należy do Ciebie!