Agniesia8787 0 Napisano Marzec 31, 2010 dziewczyny słuchajcie jestem w ciazy..wiem to na pewno.ostanio krwawiłam troche i wyleciał mi skrzep... dzis sie czuje fatalnie.mam ostre bóle głowy ból brzucha i w ogóle jest mi tak nie dobrze,ze masakra,rozumiem mdłosci podczas ciazy,ale ja nawet wymiotuje jak sie wody napije;/ czy to moze byc ciąża martwa?proszę pomóżcie.jestemw chwili obecnej w holandii i nie wiem co robic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość grypa żołądkowa pewnie Napisano Marzec 31, 2010 co to znazczy "ostatnio krwawiłam trochę i wyleciał mi skrzep"? Okres miałaś? Skoro tak i na dokładkę części endometrium ci wyleciały, to ciąża raczej wykluczona, bo endometrium potrzebne jest do zagnieżdżenia się jaja. A testów tam gdzie jesteś nie sprzedają??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agniesia8787 0 Napisano Marzec 31, 2010 to jest drugi miesiąc..troche mi krwi leciało. ale nie tak jak przy okresie,te krwawienie trwało pare godzin,ale takie maciupenkie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość grypa żołądkowa pewnie Napisano Marzec 31, 2010 ale co potwierdziło tę ciążę? Lekarz, test moczowy, test HCG? Czy tylko twoje przeczucie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agniesia8787 0 Napisano Marzec 31, 2010 juz raz byłam w ciazy i wiem,ze to ciąża!!!!!!!! poza tym robiłam test! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość grypa żołądkowa pewnie Napisano Marzec 31, 2010 skoro twierdzisz, że to NA PEWNO ciąża, to do lekarza, na pogotowie, albo do przychodni, gdzie biednych przyjmują bo to nawet niebezpieczne dla zdrowia może być, nie mówiąc o zatruciu ciążowym. Przez ekran nikt cię nie zbada!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nadzieja86 0 Napisano Marzec 31, 2010 Zgadzam się z grypą żołądkową pędź do lekarza lub do szpitala,bo plamienia w ciązy mogą być niebezpieczne,a tym bardziej jak Cię do tego brzuch boli!Nie chcę Cię straszyć,ale nie bagatelizuj tego,bo możesz poronić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agniesia8787 0 Napisano Marzec 31, 2010 z dnia na dzien jest coraz gorzej..c.zuje sie osłabiona..boli i te mdłosci... chyba tak zrobie bo coz innego mi pozostało... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nadzieja86 0 Napisano Marzec 31, 2010 DZIEWCZYNO!!!!NIE CHYBA,A NA PEWNO!!!!!JA MIAŁAM NIEDAWNO PLAMIENIA I PORONIŁAM,TEŻ NIE WIEDZIAŁAM,CO ROBIĆ,ALE POJECHAŁAM DO SZPITALA! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nadzieja86 0 Napisano Marzec 31, 2010 A OD KIEDY PLAMISZ I MASZ TE BÓLE BRZUCHA???????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach