Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarnuleczka:*:*

do Elkowiczów

Polecane posty

mam pytanie, na której godzinie jazdy opanowaliście wszystko: tj. jazda(bez żabek, bez gwałtownego hamowania itp)i przepisy (wiecie kto komu ustępuje, jak sie zachowywac na każdym rodzaju dróg typu jedno- dwu- kierunkowych) bo ja jestem na 21 i mimo usilnych staran im bliżej konca tym gorzej mi idzie

Gość a mnie nudza takie tematy
chcesz zaoszczedzic stówke :classic_cool: nie podchodz do egzaminu

Gość po czwartej

jak Cie nudza i nie masz zamiaru udzielać odpowiedzi to wogóle nie odpisuj proste...

Gość olaboga nie wytrzymam
no ja mam w najblizszy wtorek egzamin i w sumie tak kolo 25 godziny zaczelam czuc sie pewnie, gorzej z łukiem, na nim na pewno polegne..:/

w moim przypadku łuk totalna porażka bo jeżdze nowa corsą i dużo osób narzeka że nie jest to komfortowe auto do nauki jazdy:-/ micre nam mogli skręcić a nie....

Gość olaboga nie wytrzymam
ja jeżdze na grande punto, bardzo wygodnie sie jezdzi, ostatnio sprobowałam jazdy autkiem którym bede jezdzic na codzien [golf IV] i makabra:o sprzęgło ciężko chodzi, to samo hamulec a gazu ledwo dotknę i juz 4 tysiące obrotów:/ chyba zainwestuje w grande:D

ja mam golfa IV znaczy moj ojciec:P i jest mi lepiej:) ale to nie oznacza że i Tobie musi... każdy w czym innym dobrze się czuję, sa i tacy co innym niz maluch nie ruszą:P napisz jak Ci poszło bo mnie mój instruktor straszy że jak tak dalej pojdzie to nie wypisze mi papierów że ukonczyłam kurs i będę wykupowac godziny...:/