Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co-caco-la

majka jeżowska

Polecane posty

Gość co-caco-la

witajcie miłe panie, pytanie kieruję raczej do starszego pokolenia [20+]. słuchałyście majki jeżowskiej?? ja mam tyle miłych wspomnień związanych z jej piosenkami! np. "hulali po polu i pili kakao... najpiękniejsza w klasie bez dwóch zdań!". szalało się do tych przebojów na szkolnych dyskotekach. u mnie w podstawówce na lekcji pani kiedyś mówiła [mały smyk byłam, z 8 lat miałam wtedy] o tym, że wszystkie dzieci są piękne i takie same, a później puściła słynne "wszystkie dzieci nasze są...". na muzyce śpiewaliśmy różne piosenki majki, a w kółku tanecznym występowaliśmy z "kolorem serca" i "na raz, na dwa". bardzo sobie cenię tą panią, wprowadziła tyle koloru i uśmiechu w codzienne dni dzieciństwa. http://w876.wrzuta.pl/audio/2p7v19lxPqi/majka_jezowska_-_hulali_po_polu dziś mam już 25 lat i czasem lubię posłuchać o najpiękniejszej w klasie... a mój synek [2 latka] uwielbia "na raz, na dwa...". piszcie, drogie panie, piszcie. jestem ciekawa waszych opinii. pozdrawiam, ola

wszystkie dzieci nasz sa...kasia michael marysia john... a ja wole moja mame...

Gość co-caco-la
abraja wypowiedz się, same tytuły podałaś... a masz jakieś zdanie nt temat w ogóle???

Gość myśle,że ta piosenka jest
starsza od ciebie i nie pamiętasz festiwalu opolskiego na którym została nagrodzona :)

Ja, niestety, nie zgodzę się z entuzjazmem autorki. Pani Jeżowska niezwykle mnie irytuje i nie znoszę jej piosenek. Co nie oznacza, że neguję wszystkich, którzy uważają inaczej. To tylko moja opinia - Jeżowska jest żenująca.

juz sie wypowiedziałam ze znam majke i co lubie chyba wystarczy co? słuchac nie słucham ale pamietam i jedno słówko narzucanie komus własnej woli na tym dziale nie słuzy rozwojowi topicu...raczej jego rychłemu końcowi pzdrawiam

Gość margo oooo
nie znosiłam jej i jej infantylnych piosenek

Gość mam 25 lat i też
średnio rozczula mnie Majka Jeżowska. W dzieciństwie za nią nie przepadałam, raczej wydawała mi sie irytująca. Ale o gustach się nie dyskutuje :)

Gość Wars wita was
ale Majka zawsze miała charyzmę i charakter oraz osobowość , uśmiechnięta i z ogromnym zapałem i animuszem potrafiła stworzyć klimat i za moment 'cała sale śpiewała z Majką' , powinna otrzymać ORDER UŚMIECHU po raz piąty i osiemnasty :)

MJ nagrywała też płyty z muzyką rozrywkową dla dorosłych. Zostały mi z dawnych lat, zarówno takie i takie - czarne.

ja mam 28 lat (prawie), ale nie pamiętam, żeby na szkolnych dyskotekach kiedykolwiek puszczano Majkę Jeżowską... generalnie nie lubię tej dzidzi-piernik :) jedno trzeba przyznać - ma swój własny styl :)