Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agasch

BUTY SLUBNE - gdzie szukac fajnych...sklepy, www?

Polecane posty

hej, posukuje fajnych i orginalnych zlotych lub srebrnych balerynek na wlasny slub...jak na razie nic nie spotkalam fajnego :(.. moze macie znacie jakies online sklepy i nie tylko, gdzie mona kupic jakies fajne buty slubne? dzieks ;)

fajne, tylko skam butow ktore nie maja czarnej podeszwy i najlepiej zlote balerynki ;).. moga byc eventl. srebrne ;), ale dzieki za info ;)

Gość sa nb
ale te z ryłko nie maja czarnej podeszwy....

Gość sa nb
moze faktyczne na tym zdjeciu podeszwy wygladaja ciemno ale tak na prawde sa bardzo jasne takie bezowe

aa reczywiscie ;).. ale sa za wysokie;) cala noc nie wytrzymam ;) moja suknie jest ecru, i super pasowalyby zlote.. poza tym, suknia jest dluga i nie widac mi butow, wiec nie bede sie katowac obcasami przez cala noc ;), wzrostu mi tez nie brakuje ;)

ale zaraz... od kiedy baleriny to buty slubne??? Butów najlepiej się szuka PRZYMIERZAJĄC je osobiście, nie wyobrażam sobie, żeby miała kupowac buty na slub (gdzie przeciez chodiz o komfort i stabilnośc) na internecie. Baleriny w każdej postaci jest teraz multum, jesli nie chcesz wysokich butów to proponuje klasyczne slubne ale chociaż na bardzo niskim obcasie. Nie przesadzaj, że tka Ci od razu nogi od obcasów poodpadają, nie musza być przecież takie na 10cm szpilce, ani tez całkiem płaskie zrównane z ziemią. Gwarantuję Ci, że na 4-5cm obcasie spokojnie dasz rade na weselu a będziesz miała ładniejsza postawę i zgrabniejszy krok.

sękata w pewnym zdaniu się z Tobą nie zgodzę bo wiem coś z własnego doświadczenia :D (tylko z własnego,nie mam pojęcia czy inne kobiety tak mają) jak kupowałam swoje buty do ślubu obcas ok 5 cm stabilny0tak je zachwalałam,a jakie wygodne,cudne,bla,bla.nawet nauczyłam się w nich tańczyć.wytrzymałam w usc od godz 15 do ok 20.potem jak wracałam ze zdjęć wzięłam od mamy klucze i z mężem zniknęłam na 10 minut-musiałam wysłać go po jakiekolwiek buty dla mnie na zmianę.przyniósł mi trampki bo jak stwierdził ''innych nie było'' :D też jestem za mierzeniem butów na żywo.jak ja bym wiedziała,że moje buty ślubne mi tak dadzą pojarać,to bym kupiła jakąś 2 parę na zmianę-cokolwiek jasnego,płaskiego.a tak to ja latałam w trampkach w kratę a mąż potem zmienił swoje buty ślubne na adidasy(o dziwo on wytrzymał w swoich dłużej) wiem,że buty na wesele ''piękne'' i moje i męża,może mnie zaraz ktoś zjedzie :D ale nie zamierzałam się katować tym obuwiem ani chwili dłużej. ''wygląd nie powinien być na pierwszym miejscu-bo w życiu we dwójkę'' G.K. 😍 http://suwaczki.slub-wesele.pl/20090808560114.html😍 uwielbiam ludzi,którzy mnie nie znają,a oceniają i wiedzą o mnie wszystko! ''wygląd nie powinien być na pierwszym miejscu-bo w życiu we dwójkę'' G.K. 😍 http://suwaczki.slub-wesele.pl/20090808560114.html😍 uwielbiam ludzi,którzy mnie nie znają,a oceniają i wiedzą o mnie wszystko!

Gość a ja wole czekolade
A jak kiedys w ''Kawie czy herbacie" ogladalam program o balerinach i ortopeda sie wypowiadal ze takie zupelnie plaskie tez nie sa dobre dla stop i musze mu sama przyznac racje bo jak caly dzien chodze w balerinach to tez mnie czasem stopy bola. Takie najzdrowsze i najlepsze dla nog to buty z obcasem chyba 2-3 cm (teraz dokladnie nie pamietam ale na pewno jakis malutki obcasik ;) ) sama tez bede szukac czegos na 2-3 cm. i dodatkowo jeszcze wezme sobie buty na zmiane, moze jakies sandalki np

jejku ludzie, ale macie problemy.. niech kazdy robi to , co uwaza dla niego za stosowne!widze ze nawet o glupie buty ktos sie moze klocic.. co do mojej postawy i butow, postawe ma bardzo dobra-jestem wysoka i od lat uprawiam sport... nie garbie sie ani nic w tym stylu... a extra orginalne balerinki nalalam juz!!dieki wszystkim za info i porady... ps.. typowe buty slubne sa OBRZYDLIWE! co do zakupu w internecie, zawsze mozna (jezeli jest to sklep online) w ciagu dwoch tyg. odeslac towar bez podania powodu. wiele ludzi tego nie wie, ale tak jest prawnie uregolowane!

na www.butyk.pl mozna cos ciekawego znalezc - chociaz wlasnie przeczytalam, ze autorce juz sie udalo. w kazdym badz razie ja polecam. kupilam tam dwie pary butow - jedne musialam odeslac, bo rozmiar mi nie pasowal, a mniejszych nie mieli. szkoda, bo butki byly sliczne :(

Gość gość
Piękne buty ślubne i wizytowe są w sklepie Evita Katowice polecam

A moim zdaniem mimo że miałam bardzo wygodne buty na zamówienie z kribut z Radomia i dobrze się w nich czułam uważam, że balerinki super się sprawdzają po 3 nad ranem gdzie szaleństwa na sali nie mają końca :-)))

Gość gość
Myślę, że niezły zakup zrobiłam na stronie www.butyslubne.com.pl. Jak na ślubny model to buty nie były zawrotnie drogie, a jednak do naturalna skóra, a nie jakieś inne tworzywo wątpliwej trwałości. Inna sprawa, że te ślubne rzeczy zawsze są droższe, niż tzw. cywilne ;)

Gość weronikasz
ja zamawialam balerinki na https://multu.pl/kobiety-home i jestem z nich bardzo zadowolona. zajrzyj, bo moze akurat znajdziesz cos co Ci sie spodoba :) maja bardzo duzy wybor, wiec moze akurat! powodzenia!

Gość gość
najważniejsze żeby buty były wygodne , oczywiście muszą być piękne jednak wygodę stawiam na pierwszym miejscu. kupiłam w sklepie stacjonarnym tak jak poprzedniczka w Katowicach tez w Evicie.

Gość gość
Przepiękne buty ślubne znajdziesz w sklepie internetowym https://eurobuty.com.pl/ Od ilości przeróżnych szpilek i nie tylko aż w głowie się może zakręcić. Ja na swoim ślubie miałam szpilki w kolorze nude właśnie tam kupowane także jeśli Wam zależy na wygodzie podczas wesela to zerknijcie na stronę sklepu ;)