Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikt nadzwyczajny.

CHĘTNIE POMOGĘ W PROBLEMACH. :-)

Polecane posty

Gość ucieszonam
laptop mi strasznie grzeje, co robić?

Gość nikt nadzwyczajny.
licznych prosiakow- zarówno balerinki jak i czółenka:) z tego co wiem balerinki sa uwielbiane przez dziewczyny, są strasznie wygodne, ale to pewnie wiesz. czółenka na obcasie są bardziej eleganckie. Napewno obie wersje są jeszcze modne. JA tam bym brała baleriny:) Krótsze bluzki zostaw 15stką:) Tuniki (je możesz ubierać na różne sposoby)

Gość nikt nadzwyczajny.
twoijswintuszek- nie wiem:D

Gość nikt nadzwyczajny.
gilbercik- jeśli lubisz to jedz:) nie słyszałąm, żeby ktoś umarł od jedzenia chipsów. to wersja dla dzieci.

Gość nikt nadzwyczajny.
tatatrt- z tego co wiem, bezrobotni, którzy co miesiąc meldują się w Urzędzie Pracy, są dzięki tmeu ubezpieczeni. Więc już wiesz chyba co robić.

Gość nikt nadzwyczajny.
gazia- myślę, że nie potrafiłabym być siostrą Teresą. Nikt by nie potrafił. Nie musisz od rauz kpić.

Dobra to ja z grubej rury, chce zwalić kaloryfer w kuchni, ale spółdzielnia nie wyraza zgody. zawsze mam na nim sporo kresek nabitych , choc nigdy go nie odkrecam. No i mam dopłate za grzanie! A zima kurcze marzlismy. Wiele lokatorów zwaliło grzejniki. Zwalic czy sie bać sankcji ? Jesli tak to jakich? A inni lokatorzy którzy mają dawno juz zwalone liczniki to co?

Gość nikt nadzwyczajny.
elllika- wiem, że to pewnie dla ciebie mega trudne, ale przed wystąpieniem publicznym lub w towarzystwie jakiegoś chłopaka, pomyśl sobie, że jeśli coś pójdzie nie tak to nic się nie stanie i świat się nie zawali, takie myślenie pomoże ci się trochę odstresować (ja tak robię przeważnie:)) pomyśl sobie, że były z pewnościa trudniejsze sytuacje w twoim życiu i ta która cię czeka to pryszcz. A jeśli chodzi o facetów to jeśli się któremuś spodobasz to nie będzie mu przeszkadzało, że jesteś nieśmiała:)

Gość nikt nadzwyczajny.
gazia- a ci lokatorzy ponieśli jakieś konsekwencje za to? Ja bym poszła do tych ludzi do których bezpośrednio płyną twoje pieniądze za ogrzewanie i ich opieprzyła. Ale najpierw wytłumaczyła sytuacje i niech mi kogoś przyślą, żeby zobaczył, że ten kaloryfer nie grzeje. MI kiedyś przychodziły rachunki za prąd dwa razy częsciej niż powinny, i wtedy włąśnie udałam się do tego głownego biura i tak wyjasniłam sytuacje co się okazało gościu co co drugą wypłąte wkłądał sobie do kieszeni.. więc radzę ci poinbformować o tym nie spółdzielnię ale główną instytucję która się tym zajmuje, bo może oni nic o tym nie wiedzą.

Ide spac, dzieki za dobre i szczere chęci. A co do siostry Teresy to sie nie nabijałam, tylko tak Cie porównałam , to z szacunku.:)

Gość nikt nadzwyczajny.
inaczej to odebrałam na początku:) jeśli byś coś zdziałała (i nie chodzi mi tu o to czy zastosujesz moją rade czy nie:)) to mi napisz jak poszło. dobranoc :)