Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 maturzystka zakochana

laski18-19 z iloma sie juz bzykalyscie??

Polecane posty

ilu facetow juz mialyscie i czy wolicie starszych?? duzo starszych?? jestescie na powaznie?? czy dla szpanu?? czy myslicie o tym powaznie na przyszlosc?? jak zrywacie z bylym by byc z nastepnym??? i czy zrobilybyscie wszystko dla 9 lat starszego afceta chodzi o sex??? i czy lubicie sie czesto kochac??? jaka antykonc. stosujecie?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 marta20.. mila
ja do tej pory z nikim nie spalam, nie czuje takiej potrzeby, na to trzeba byc gotowym psychicznie, chce pojsc do lzka z tym ktory bedzie naprawde ten, a teraz to trudnoi powiedziec, mam kumpli, chlopacy tez byli, ale nic powaznego, bo takie podloty, bajery nie interesuja mnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 biegun polnocny
pewnie szeroko chodzisz i taka szeroka dziure ZE KOLEJANY FACET NIC NIE CZUJE JAK CIE DUPCY:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 panna amelia kkk
mojego pierwszego ch艂opaka pozna艂am w liceum, mia艂am 17 lat. teraz mam 19, wci膮偶 jeste艣my razem. wcze艣niej z nikim si臋 nawet nie ca艂owa艂am, on jest ode mnie starszy o 5 lat i w tym roku ko艅czy studia. chcemy wzi膮膰 艣lub za 2 lata. dla mnie nie ma seksu bez mi艂o艣ci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 panna amelia kkk
no i oczywi艣cie wol臋 starszych - nie wyobra偶am sobie porozumienia z ch艂opakiem w moim wieku. jak patrz臋 na koleg贸w na studiach, chce mi si臋 艣mia膰. a mnie zale偶y na powa偶nym zwi膮zku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 blondi brzydka
mam chlopaka rok starszy , spotykamy sie czesto , bardziej przyjaciele , nie chcemy juz w mlodosci zrobic tego , by potem sie nudzic , na to mamy czas . Mam 19lat . Jestesmy rok , ale pocalunki pieszczoty wystarcza . chcemy zzeby byla to wyjatkowa chwila , czekac na nia , tak jak na dziecko albo slub . teraz biegamy razem , basen, kino , spedzamy czas .:)

Udost臋pnij ten post

By艂 ode mnie 2 lata starszy. Facet贸w w moim wieku lub m艂otrzych nie da sie traktowa膰 powa偶nie. Raz mia艂am ch艂opaka w moim wieku i to by艂a totalna pora偶ka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 panna amelia kkk
racja. ja te偶 uwa偶am, 偶e z seksem warto poczeka膰. ja zdecyduje si臋 na pe艂ne wsp贸艂偶ycie najwcze艣niej jako narzeczona.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 panna amelia kkk
a co do autorki, facet spotyka si臋 z tob膮 TYLKO na seks. uwa偶am, 偶e to twoja decyzja, co robisz z 偶yciem, ale powinna艣 mie膰 tego 艣wiadomo艣膰. niewielu m臋偶czyzn szuka sta艂ej partnerki przez 艂贸偶ko. dlatego lepiej poczeka膰 i mie膰 pewno艣膰, 偶e to ten. mimo 偶e ja na przyk艂ad BARDZO bym ju偶 chcia艂a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 moje zdanie takie
ja tez jestem zdania ze te dziewczyny ktore juz maja to za soba zapewne zle czuje sie psychicznie. sama mam 21 lat... spotykam sie z jednym chlopakiem, ale nie wiem czy chcialabym sie z nim kochac .... narazie mam motylki:) najpierw musza byc pocalunki usmiech po co to? tak robie latwe puste a tylko im sie wydaja ze maja wszystko

Udost臋pnij ten post

ale zakochalismy sie,on sam mowil ze musi sie pokochac zeby moc pokochac kogos.Ale juz przed tym mowil ze kocha.Ale czy to ma szanse?? Przyjechal do mnie i od razu wyladowalismy w lozku>Czy to ma przyszlosc?? Wiem ze starsi tak moze tak,ale znajomi mi mowia co ty robisz,ale sie zakochalam strasznie,a on obiecuje ze nigdy mnie nie zostawi,no ale sie kochamy bzykamy ile wlezie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 uk7y5y7
ja z zadnym bo myslalam o maturze i o nauce, parawda jacyc tam mi sie podobali ,a tacyyyyyyyyy starsi to tylko w marzeniach..... autorko..zepsuta jestes ,to ci skrzywi twoja psychike

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aaaaate psa
z zadnym:/ i sie ciesze, dla mnie to obrzydlistwo co ty robisz, ludzie powyzej 25lat inaczej patrza na sex .. 28 maja inne potrzeby, a ty 18 lat sie cieszysz ze on chce cie bzykac:/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kwiaaaaaaaaaaaaaaaaaateeeeek39
mam 19 lat. spa艂am z jednym, z kt贸rym jestem 1,5 roku do dzi艣. ;) ale np znam dziewczyne, kt贸ra mia艂a chyba z 15 ju偶 i ci膮gle dalej"szuka" a ma 19...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hjjh
a co sadzisz o takiej 19latce to juz tyle miala i dalej szuka??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie rozz艣mieeszajcie
ludzi smarkule, mo偶e przekr臋膰cie mamusi ser na ciasto albo umyjcie okna...jeste艣cie 偶a艂osne i po prostu 艣mieszne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie rozz艣mieeszajcie
autorko tw贸j pierwszy post brzmi jak by艣 mia艂a co艣 na kszta艂t w艣cieklizny macicy, mo偶e id藕 z mam膮 do lekarza...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zal autorki
szczerze i dobrze przeczytac ze sa jeszcze fajne dziewczyny ktore sie szanuja i nie sa kompletnymi idiotkami jak ww. niestety bez zlosliwosci

Udost臋pnij ten post

22:47 [zg艂o艣 do usuni臋cia] maturzystka zakochana ale zakochalismy sie,on sam mowil ze musi sie pokochac zeby moc pokochac kogos.Ale juz przed tym mowil ze kocha.Ale czy to ma szanse?? Przyjechal do mnie i od razu wyladowalismy w lozku>Czy to ma przyszlosc?? Wiem ze starsi tak moze tak,ale znajomi mi mowia co ty robisz,ale sie zakochalam strasznie,a on obiecuje ze nigdy mnie nie zostawi,no ale sie kochamy bzykamy ile wlezie "Musi sie pokochac zeby pokochac kogos" Bo偶e widzisz i nie grzmisz:-O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 chryste panie o
z jednym ktorego kochalam przez 4 lata.Od dw贸ch miesi臋cy z nim nie jestem i glupia poszlam w tango ju偶 z dwoma , bo chcialam sobie cos uswiadomic! jednak to nie to co bylo z moim W. , to nie sprawialo mi przyjemnosci obaj byli beznadziejni , byle tylko siebie zaspokoi膰 , teraz czekam na kolejn膮 mi艂o艣膰 zeby to zrobic pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 chioccchips
...to w kt贸rym jeste艣 zakochana? w tym co by艂 jeszcze wczoraj czy sprzed wczoraj, czy mo偶e w tym dzisiejszym? a z tym sprzed wczoraj ju偶 zerwa艂a艣 czy dopiero zamierzasz jak zerwiesz z tym, co zakochasz si臋 jutro, przybli偶 troch臋, bo nie kumam..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 yuk7ilti
a mi taka mloda faceta zabrala, pewnie nie na dlugo, ale najlepsze to ze ona ma mnie w dupie, nic sobie z tego nie robi, ze Go ktos kocha , ktos kto byl z nim naprawde powaznie, ona mysli ze On tylko jest jej, tak teraz jest jej, ale tylko w lozku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 chioccchips
abstra od g艂upoty autorki - jak to "zabra艂a" ci, nie by艂 twoj膮 w艂asno艣ci膮, nie kocha艂 ci臋 (sorry) i tyle, miej do niego pretencje, a nie do niej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 swieta coraz blizej
heheh czasem to ta trzecia napal faceta i go kusi .................sa takie ktore maja gdzies zwiazki i je rozawlaja, a facet czasem mysli jak to z taka jest ... i to on glupieje, a taka mlodka potem kantem pusci ja rowniez znam i takie dziewczyny zwlaszcza jedna bogata ale leniwa ,miala chyba ponad 10 w lozku, jeszcze z jednym nie zerwala a juz z drugim rani wszystkim na kazdym kroku faceci tez sa winni jak zdradzaja,ale sa glupi,a one wiedza co robia ale czy same chcialaby byc zdradzane ????????? NIE SADZE :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czy te wszystkie dupodajki znaj膮 termin "Telegonia?" - najpierw niech si臋 doucz膮, a p贸藕niej daj膮 d**y gdzie i jak popadnie. To jest w艂a艣nie ta druga strona jak偶e wszechobecnej rewolucji seksualnej. Pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post