Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maturzystka zakochana

laski18-19 z iloma sie juz bzykalyscie??

Polecane posty

ilu facetow juz mialyscie i czy wolicie starszych?? duzo starszych?? jestescie na powaznie?? czy dla szpanu?? czy myslicie o tym powaznie na przyszlosc?? jak zrywacie z bylym by byc z nastepnym??? i czy zrobilybyscie wszystko dla 9 lat starszego afceta chodzi o sex??? i czy lubicie sie czesto kochac??? jaka antykonc. stosujecie?

Gość marta20.. mila
ja do tej pory z nikim nie spalam, nie czuje takiej potrzeby, na to trzeba byc gotowym psychicznie, chce pojsc do lzka z tym ktory bedzie naprawde ten, a teraz to trudnoi powiedziec, mam kumpli, chlopacy tez byli, ale nic powaznego, bo takie podloty, bajery nie interesuja mnie

Gość biegun polnocny
pewnie szeroko chodzisz i taka szeroka dziure ZE KOLEJANY FACET NIC NIE CZUJE JAK CIE DUPCY:P

Gość panna amelia kkk
mojego pierwszego chłopaka poznałam w liceum, miałam 17 lat. teraz mam 19, wciąż jesteśmy razem. wcześniej z nikim się nawet nie całowałam, on jest ode mnie starszy o 5 lat i w tym roku kończy studia. chcemy wziąć ślub za 2 lata. dla mnie nie ma seksu bez miłości.

Gość panna amelia kkk
no i oczywiście wolę starszych - nie wyobrażam sobie porozumienia z chłopakiem w moim wieku. jak patrzę na kolegów na studiach, chce mi się śmiać. a mnie zależy na poważnym związku.

Gość blondi brzydka
mam chlopaka rok starszy , spotykamy sie czesto , bardziej przyjaciele , nie chcemy juz w mlodosci zrobic tego , by potem sie nudzic , na to mamy czas . Mam 19lat . Jestesmy rok , ale pocalunki pieszczoty wystarcza . chcemy zzeby byla to wyjatkowa chwila , czekac na nia , tak jak na dziecko albo slub . teraz biegamy razem , basen, kino , spedzamy czas .:)

Był ode mnie 2 lata starszy. Facetów w moim wieku lub młotrzych nie da sie traktować poważnie. Raz miałam chłopaka w moim wieku i to była totalna porażka.

Gość panna amelia kkk
racja. ja też uważam, że z seksem warto poczekać. ja zdecyduje się na pełne współżycie najwcześniej jako narzeczona.

Gość panna amelia kkk
a co do autorki, facet spotyka się z tobą TYLKO na seks. uważam, że to twoja decyzja, co robisz z życiem, ale powinnaś mieć tego świadomość. niewielu mężczyzn szuka stałej partnerki przez łóżko. dlatego lepiej poczekać i mieć pewność, że to ten. mimo że ja na przykład BARDZO bym już chciała.

Gość moje zdanie takie
ja tez jestem zdania ze te dziewczyny ktore juz maja to za soba zapewne zle czuje sie psychicznie. sama mam 21 lat... spotykam sie z jednym chlopakiem, ale nie wiem czy chcialabym sie z nim kochac .... narazie mam motylki:) najpierw musza byc pocalunki usmiech po co to? tak robie latwe puste a tylko im sie wydaja ze maja wszystko

ale zakochalismy sie,on sam mowil ze musi sie pokochac zeby moc pokochac kogos.Ale juz przed tym mowil ze kocha.Ale czy to ma szanse?? Przyjechal do mnie i od razu wyladowalismy w lozku>Czy to ma przyszlosc?? Wiem ze starsi tak moze tak,ale znajomi mi mowia co ty robisz,ale sie zakochalam strasznie,a on obiecuje ze nigdy mnie nie zostawi,no ale sie kochamy bzykamy ile wlezie

Gość uk7y5y7
ja z zadnym bo myslalam o maturze i o nauce, parawda jacyc tam mi sie podobali ,a tacyyyyyyyyy starsi to tylko w marzeniach..... autorko..zepsuta jestes ,to ci skrzywi twoja psychike

Gość aaaaate psa
z zadnym:/ i sie ciesze, dla mnie to obrzydlistwo co ty robisz, ludzie powyzej 25lat inaczej patrza na sex .. 28 maja inne potrzeby, a ty 18 lat sie cieszysz ze on chce cie bzykac:/

Gość kwiaaaaaaaaaaaaaaaaaateeeeek39
mam 19 lat. spałam z jednym, z którym jestem 1,5 roku do dziś. ;) ale np znam dziewczyne, która miała chyba z 15 już i ciągle dalej"szuka" a ma 19...

Gość hjjh
a co sadzisz o takiej 19latce to juz tyle miala i dalej szuka??

Gość nie rozzśmieeszajcie
ludzi smarkule, może przekręćcie mamusi ser na ciasto albo umyjcie okna...jesteście żałosne i po prostu śmieszne

Gość nie rozzśmieeszajcie
autorko twój pierwszy post brzmi jak byś miała coś na kształt wścieklizny macicy, może idź z mamą do lekarza...

Gość zal autorki
szczerze i dobrze przeczytac ze sa jeszcze fajne dziewczyny ktore sie szanuja i nie sa kompletnymi idiotkami jak ww. niestety bez zlosliwosci

22:47 [zgłoś do usunięcia] maturzystka zakochana ale zakochalismy sie,on sam mowil ze musi sie pokochac zeby moc pokochac kogos.Ale juz przed tym mowil ze kocha.Ale czy to ma szanse?? Przyjechal do mnie i od razu wyladowalismy w lozku>Czy to ma przyszlosc?? Wiem ze starsi tak moze tak,ale znajomi mi mowia co ty robisz,ale sie zakochalam strasznie,a on obiecuje ze nigdy mnie nie zostawi,no ale sie kochamy bzykamy ile wlezie "Musi sie pokochac zeby pokochac kogos" Boże widzisz i nie grzmisz:-O

Gość chryste panie o
z jednym ktorego kochalam przez 4 lata.Od dwóch miesięcy z nim nie jestem i glupia poszlam w tango już z dwoma , bo chcialam sobie cos uswiadomic! jednak to nie to co bylo z moim W. , to nie sprawialo mi przyjemnosci obaj byli beznadziejni , byle tylko siebie zaspokoić , teraz czekam na kolejną miłość zeby to zrobic pozdrawiam

Gość chioccchips
...to w którym jesteś zakochana? w tym co był jeszcze wczoraj czy sprzed wczoraj, czy może w tym dzisiejszym? a z tym sprzed wczoraj już zerwałaś czy dopiero zamierzasz jak zerwiesz z tym, co zakochasz się jutro, przybliż trochę, bo nie kumam..

Gość yuk7ilti
a mi taka mloda faceta zabrala, pewnie nie na dlugo, ale najlepsze to ze ona ma mnie w dupie, nic sobie z tego nie robi, ze Go ktos kocha , ktos kto byl z nim naprawde powaznie, ona mysli ze On tylko jest jej, tak teraz jest jej, ale tylko w lozku

Gość chioccchips
abstra od głupoty autorki - jak to "zabrała" ci, nie był twoją własnością, nie kochał cię (sorry) i tyle, miej do niego pretencje, a nie do niej

Gość swieta coraz blizej
heheh czasem to ta trzecia napal faceta i go kusi .................sa takie ktore maja gdzies zwiazki i je rozawlaja, a facet czasem mysli jak to z taka jest ... i to on glupieje, a taka mlodka potem kantem pusci ja rowniez znam i takie dziewczyny zwlaszcza jedna bogata ale leniwa ,miala chyba ponad 10 w lozku, jeszcze z jednym nie zerwala a juz z drugim rani wszystkim na kazdym kroku faceci tez sa winni jak zdradzaja,ale sa glupi,a one wiedza co robia ale czy same chcialaby byc zdradzane ????????? NIE SADZE :)

Gość gość
Czy te wszystkie dupodajki znają termin "Telegonia?" - najpierw niech się douczą, a później dają d**y gdzie i jak popadnie. To jest właśnie ta druga strona jakże wszechobecnej rewolucji seksualnej. Pozdrawiam.