Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

carlos103

Dziewczyna

Polecane posty

Bylem z moja dziewczyna 7 miesiecy. Zerwala ze mna tydzien temu poniewaz mialem sie zmienic. Teraz caly czas mi na niej zalezy. Chce sie z nia spotkac i porozmawiac. Na spotkanie sie godzi tylko mowi ze to dla niej skonczone :( czy jest jakas szansa ze wrocimy do siebie? Pomożcie prosze.

Gość domidla
dwa razy do tej samej rzeki się nie wchodzi oszukałeś ją i się już nie zmienisz

A umiesz sie zmienic.ale tak na stale a nie po to by tylko wróciła?i czy wogole jest sens sie zmieniać?

Umiem sie zmienic na stale. Gram tez w pilke w klubie powiedzialem jej ze dla niej jestem w stanie skonczyc gre bo zrobie dla niej wszystko. To powiedziala zebym tego nie robil.

Powiedziala ze mozemy zostac przyjaciolmi. Ze to bedzie taka mocna przyjazn. Ja sie poddawac nie zamierzam. Jestem w stanie sie dla niej zmienic.

Gość domidla
wiem, jestem głupią pizzdą i nie wiem co plotę, przepraszam :(

Gość domidla
Głupoty piszesz zmienisz się na dzień może miesiąc i znów będziesz taki jak kiedyś. A co do tej przyjazni to może potrwa góra trzy miesiące i wszystko się rozsypie.A ile wy wogóle macie lat??

Gość domidla
To wyżej to jakiś głupi podszyw

Gość Tuśkaaaaaa
Skoro powiedziała, że możecie być przyjaciółmi to będziesz miał okazję jej udowodnić że się zmienisz. Myślę, że jak jej udowodnisz że ją kochasz to do Ciebie wróci. Musisz jej to pokazać, że Ci na niej zależy, udowodnić że jesteś lepszy.

Taka prawda. Mi chodzi tylko o to czy jest szansa ze wrocimy do siebie. Bo ja kocham.

Gość domidla
wytryśnij jej niby przypadkiem na twarz, jak cos się dostanie do ust i połknie to jest twoja, bo to uzależnia jak narkotyk. Przynajmniej tak bylo u mnie

Gość domidla
Jesteście jeszcze młodzi i pewnie nie raz się zakochacie, wiem co mówie, pamiętaj że tego kwiatu jest pół światu. Teraz jesteś zauroczony w niej ale z czasem poznasz jakąś inną dziewczyne i na nowo się zakochacie skoro tamta nie chce być z tobą to daj sobie spokuj, nie ma nic na siłę .

Pytala sie tez czy jak jestesmy przyjaciolmi czy mzoe tez nadal do mnie przychodzic. Wiem jedno nie poddam sie za nic.

Gość domidla
kiedyś też myślałam tak jak ty

Gość domidla
Rób jak uważasz to twoje życie

Gość domidla
przepraszam, to znowu ja - podszyw, ale jak widzę jak bezmózg pisze "spokuj" to mnie aż trzęsie. Do szkoły wywłoko a nie na kafe siedzieć

Wczoraj chciała sie spotkać jak przyjaciele. To sie zgodziłem i poszedlem. To praktycznie cała drogę mnie trzymala za ręke.