Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roman z normalnej partii

chcę wolności

Polecane posty

dlaczego nie ma wolności? dlaczego nie mogę mówić o Wałęsie tego co myślę? dlaczego pan Grzegorz Braun ma proces za pobicie 6 policjantów i nikt o tym nie mówi i nie pisze poza unią polityki realnej, radio maryja i telewizją trwam? dlaczego musze mieć dowód? dlaczego barack obama dostał nagrodę nobla? dlaczego oni chcą ciągle walczyc z globalnym ociepleniem za moje pieniądze? dlaczego ślimak to ryba śródlądowa a marchewka to owoc? dlaczego państwo zabiera mi ok 80% moich pieniędzy? dlaczego musze płacić państwu haracz za to że pracuję? dlaczego nie mogę zażywać narkotyków? dlaczego nie mogę mieć dostępu do broni? dlaczego muszę się ubezpieczać? dlaczego muszę zapinać pasy bezpieczeństwa w swoim własnym samochodzie? dlaczego państwo zakazuje mi palenia papierosów w moim własnym samochodzie?

dlaczego nie obchodzi was co się dzieje z naszym pięknym krajem? dlaczego ciągle głosujecie na tych samych ludzi, którzy nic nie robią tylko wyciągają od nas kasę? dlaczego nie szukacie głębiej tylko dajecie się nabrać na przykład, że Jerzy Robert Nowak to antysemita? dlaczego wierzycie, że upadł komunizm?

pardon, trochę się zagalopowałem, bo jednak coś się zmieniło... mianowicie naród zgłupiał i dzisiaj klaszczą Paligłupom itp. :o

Gość jo tyz chce

Gość Oj wy głupie UPR-tczyki
Kiedy wy kurwa zrozumiecie, że motłoch chce chleba i igrzysk? Zostańcie państwowym urzędnikiem, to przestaniecie marnować czas na zrzędzenie, bo będziecie mieli dzięki temu pieniądze z publicznych przekrętów, dostęp do broni (po znajomości u zenka z komendy), a i nikt wam nie podskoczy w sądzie- czyli wolność. A jak naprawdę jesteście idealiści, to zacznijcie podkładać bomby pod państwowe urzędy... albo zamknijcie jadaczke po wsze czasy 🖐️