Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaaaaaaa xd

chlopak a przyjaciolka

Polecane posty

Gość jaaaaaaaa xd

a co w przypadku gdy facet twierdzi ze nie potrafi siedziec z dziewczyna 24h/dobe, a przesiaduje dniami i nocami ( doslownie nocami, potrafi przesiedziec cala noc) ze swoja przyjaciolka, pisze do niej non stop smsy, gdy do dziewczyny w ciagu dnia wysle max 2, i w dodatku ciagle gada o tej przyjaciolce, niby to w zartach, co powiedziala, co zrobila, placze sie w zeznaniach...

przyjaciolka wazniejsza niz dziewczyna... zapytaj go, czy z nia laczy ich tylko przyjazn czy moze cos wiecej?? po co masz sie nakrecac...

Gość jaaaaaaaa xd
kiedyś już o to spytałam, tzn. parę tygodni temu, stwierdził, że to tylko dobra przyjaciółka, że nic go z nią nie łączy, powiem tak ,że nawet jego znajomi zaczęli twierdzić i zastanawiać się czemu spędza z nią tak wiele czasu i zaczęli snuć przypuszczenia, że oni coś ze sobą kręcą...

Gość jaaaaaaaa xd
proszę o jakieś przemyślenia na ten temat...

Gość chora sytuacja
jesli ja woli, to niech do niej idzie i tam zostanie :o

Gość jaaaaaaaa xd
jestem dość tolerancyjna, ale w tej sytuacji dość mocno czuję, że coś w tym wszystkim jest nie tak:(

Gość puszczalskaBozenka;P
kopnij go w dupe niech idzie do niej, skoncz to dziewczyno i to szybko ja mam to samo, niby wypiera sie wszystkiego a i tak z nia kręci.

Gość puszczalskaBozenka;P
wiesz, ja dlugo nad tym myslalam i stwierdzilam ze tak dalej byc nie moze, w najblizszym czasie powiem mu ze to koniec mimo tego ze go kocham. To wlasnie jemu bardziej zalezy na niej niz na mnie i w twoim przypadku jest tak samo.

Gość elimination
:D możesz nie przejmować się tą laską i urabiać swojego mena, aż będzie chciał non stop być tylko z Tobą :D jesteś kobietą - rusz dupcią, a nie biadol ;)

Gość Timbo&Soshy
tzn ze kocha przyjaciółke nie Ciebie

Gość barbara laden
on jest w niej zakochany a ona go nie chce

Gość jaaaaaaaa xd
tylko ,że bardzo zależy mi na nim... myślałam, że to wreszcie będzie ten jedyny... przebyłam już długi związek 2 letni z jednym facetem... miałam nadzieję, że wreszcie będę szczęśliwa...

Gość barbara laden
no cóż, cały w tym ambaras żeby dwoje chciało na raz...

Nie ma czegoś takiego na dłuższą metę, jak przyjaźń encyklopedyczna między babą a facetem.

Gość moim zdaniem nie
ma sensu starac sie o takiego faceta, niech idzie do przyjacioleczki

Gość jaaaaaaaa xd
w takim razie jeszcze spytam, czy jest sens jakoś zwrócić mu uwagę? ponownie w sumie, choć poprzednia moja uwaga co do niej była w stylu "nie przepadam za tą dziewczyną" , próbował mnie nawet to niej przekonywać na siłę, że jest fajna itp...

Gość barbara laden
nie wiem na ile dojrzała jesteś, ale ja by przeprowadziła z nim poważną rozmowę przedstawiając mój punkt widzenia - każ mu się zastanowić czy tak być powinno że on woli spędzać czas z przyjaciółką niż z Toba (własną dziewczyną) i żeby zastanowił się poważnie nad swoimi uczuciami bo wg Ciebie nie jest tak jak być powinno

Gość i po co ci to?
Ewidentnie widac ze go do niej ciagnie, widocznie nie moze z nia byc z roznych przyczyn, ale jezeli tylko nadazyla by sie okazja, uwierz mi poleci do niej, a toba nie bedzie sie przejmowal. Bo pewnie i teraz jest na kazde jej skinienie.

Gość jaaaaaaaa xd
sęk w tym, że teraz nie zobaczę się z nim aż do środy, wyjechał na święta do rodziny, nigdy w życiu nie poruszę takiego tematu przez smsy, albo gadu gadu bo to dla mnie po prostu śmieszne, rozwiązywanie problemów przez tego typu formy komunikacji... powiem także, że nigdy nie radziłam się nikogo w problemach z facetami, ten jeden raz, czuję się na tyle słaba i zdezorientowana tą sytuacją, że po prostu poszłam na "łatwiznę"...