Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lkkkkkkkkk

mam fobię że dostane prace!! boje sie...nie lubię obowiązków

Polecane posty

Gość lkkkkkkkkk

:( chciałabym wygrac milion i do konca życia siedzien przed kompem i telewizorem :( ludzie którzy nie mają czasu na kompa i tv przegrali życie

Z jednym milionem tak na spokojnie nie poszalejesz :D Dla mnie życie bez pracy byłoby puste. Kiedyś przez kilka miesięcy byłam bezrobotna i niewątpliwie wspominam to jako najgorszy okres w moim życiu :O

milion i myślisz że starczy do końca życia ? :-D mylisz się, taką bańkę wydasz w przeciągu 2 lat znałam już takich osobiście

tak jest najłatwiej ale nie koniecznie ciekawie!! bo co widzisz ciekawego w siedzeniu całymi dniami przed komputerem czy telewizorem?

Gość lkkkkkkkkk
no bym ten milion po bankach na lokaty wrzuciła to bym miala za co żyć :( albo bym kupiła dwa mieszkania i wynajmowała i też bym miała z czego żyć :( jak sobie pomysle że przez pracę mam przegapiać seriale to mi przykro :(

Gość leniwa dziadówa
Ehh tez tak mam...W czerwcu koncze studia i mysl, ze bede musiala isc do pracy mnie przeraza. Teraz sobie siedze w domku, a moją wymówką żeby nie iść do roboty jest pisanie pracy magisterskiej (którą oczywiście póki co ledwo liznęłam). Tez marzę zeby wygrać z 5 milionów :D

Gość darka1755
ja tez bym tka chciala, i zeby mnei bylo stac na wycieczki, drogie restauracje, bo to tvi komp troche nudne i chcilabym tez cos poza tym, i seks z przystojniakiem co 3 dni

Gość gfdgfd54
na szczescie nie musze marnowac 8 godzin w pracy . MAm tyle kasy ze nie musze pracowac i siedziec na jednym stanowisku . Caly dzien mam dla siebie

Gość lkkkkkkkkk
no przestańcie :( ja nie żądam 4-5 ,milionów , tylko jednego :( dobrze bym go zagospodarowała, nie trwoniła, seksu już nie uprawiam - nawróciłam się - Bóg mógłby to docenic :( nie pije alko, nie cpam, nie pale, troszcze sie o zwierzeta, jestem dobra dla ludzi...ale nie znoszę pracy :( wstawania, pojsc na konkretną godzine...całe życie zmarnowane :( skąd wytrzasnac ten milion ;( ;(