Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sweetdreams86

Jaką dziewczynę byście chcieli???pytanie do facetów

Polecane posty

Gość pani ogrowa
czemu większość z Was Panowie wybieracie dziewice, skoro sami często uważacie, że 'prawictwo' jest czymś czego nalezy się wstydzić? Czy to oznacza, że kobieta ma być dziewicą, a facet doświadczony? Czy lepszy układ dziewica-prawiczek? a co z układem doświadczona-prawiczek? wykluczacie?

Gość pani ogrowa
up

Gość MiziMizi
Z własnego doświadczenia mogę powiedzieć, że układ dziewica-prawiczek na początku zawsze jest porażką. Nie wiem, może miałam pecha, ale mój facet-prawiczek nie wiedział jak się zabrać do rzeczy. Na początku był wstyd, zażenowanie, kompromitacja. Po 15 latach stwierdzam, że z moim doświadczonym partnerem jest cudownie.

Jeśli mam wybierać to normalną a czy ona dziewica czy nie to bez znaczenia dla mnie. Wszystko wychodzi w innych tematach i nic nie pomoże czy była czy nie

Gość ja wybieram dziewice
a taka co w takim wieku miala kilku partnerow to raczej rozwiazla i wszystkich nie kochala. prawiczki na pewno wola dziewice

Gość do pani ogrowa
taki uklad przejdzie, ale to musi byc porzadna niedziewica

Gość a ja miałem...
miałem różne dziewczyny, a wybrałem pracowitą dziewczynę i tak jest do dziś. Ona pracuje, a ja odpoczywam i tak jest najlepiej jak pracuje dzień i w nocy. Tego Wam wszystkim wybierańcom życzę.

Gość ANE26A
A ja całe życie leżę,a wszyscy faceci pracują na mnie

Gość ANE26A
No i dziewcą nie jestem

Gość nie-dziewice
ale taka co miala 1-2 facetow, bo reszta to juz za bardzo rozwiazla

Gość pani ogrowa
dzięki za odpowiedzi:) miłego dnia Wam życzę i radosnych świąt:)

"A czy ja napisałem, że nic więcej się nie liczy ??? Widzisz i wyciągasz wnioski jakie chcesz wyciągnąć. Jesteś głupia i chyba sama masz nadwagę bo oburzasz się że normalny facet nie zechce grubej. Szczupła sylwetka to WARUNEK KONIECZNY !!!! Ale nie jest to jedyny warunek . To jest podstawa do tego by w ogóle zainteresować się dziewczyną, poznać jej charakter, osobowość. Jak dziewczyna jest SPASŁA to jest od razu skreślana. Wybacz, ale nie mam zamiaru mieć odruchu wymiotnego patrząc na dziewczynę, z którą się spotykam. Ona ma mnie kręcić a nie powodować torsje Zrozumiałaś ? Dotarło do zatłuszczonego móżdżku ? " Nie nie napisałeś, że nie liczy się nic więcej, ale napisałeś, że to liczy się PRZEDE WSZYSTKIM. Może i narazie tak jest, ale nie wiem czy jak będziesz żony szukał to to będzie podstawowy warunek o.O A co jak przytyje, to rozwód ? No żałosny jesteś :D każdemu podoba się co innego, pewnie że tak, ale bez przesady, że to ma być warunek " zainteresować się nią czy nie ", ale skoro dla Ciebie to jest wyznacznikiem, to świadczy tylko o Tobie i o tym jakie Ty masz podejście do dziewczyn :)

Gość a ja zostawiłem swoją...
bo nie miała cycków, a marzy mi się taka cycasta z maleńką cipcią. Czy są takie babki, to piszcie na forum czego oczekujecie od chłopaka, bo ja swoje marzenia napisałem i nie wiem czy są realne.