Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wielomama

Mamy 3 i wiecej dzieci czy wychodzicie z wszystkimi dziecmi na zakupy przedswiat

Polecane posty

Gość wielomama

eczne?? Ja ma 3 dzieci , polroczne , trzyletnie i osmioletnie. Maz niestety pechowo w pracy, zastanawiam sie czy zabrac cala 3 . Do tej pory zawsze ktos ze mna wychodzil, np mama czy tata, w razie jak trzylatek sie zmaczyl badz wsadzalam odrazu do wozka. Osmiolatek byl w szkole wiec w zasadzie zostawala dwojka, sama z nimi tez wychodzilam, ale z 3 jeszcze jakos nie bylo okazji. A wiadomo jak dzieci , zastanawiam sie czy wyjs czy moze sie wstrzymac

Gość przeciez 8 latek moze sobie sa

Gość przeciez 8 latek moze sobie
sam w domu zostac, po co taszczyc cala trojke. A jak dzieci grzeczne, to czemu by nie ;)

Gość yetiiii
8 latek może zostać w domu z 3 latkiem, którego będzie pilnował, weź tylko najmłodsze i problem z głowy.

Gość wielomama
no wlasnie roznie z ta grzecznoscia, czasami grzeczne jak aniolki ale zdarza sie ze maja glupie pomysly, a wiadomo ze teraz tyle w sklepach slodyczy powystawianych ze dzieci oczoplasu dostaja :P A tak na marginesie mieszkam na 9 pietrze i raczej balabym sie samego dzieciaka w domu zostawic

Wychodzimy. Ale zakupy robię zawsze z mężem, bo to on jest kierowcą naszego autobusu ;P Ale Ty możesz iść tylko z dwójką. 8 latek może zostać, albo iść do kolegi? :> Nie wiem ile ma najmłodsze, ale jak chodziłam z dwójką to oba ładowałam do wózka na zakupy i już ;P

Gość wielomama
najmlodsze ma pol roku , ale jak razem do wozka?? niestety blizniaka nie posiadam , a na dwa to chyba nie pojade :P