Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytająca niewiedząca

CZY PODOBA WAM SIE DZIEWCZYNY TA SUKNIA ?

Polecane posty

MAM OKAZJE OKUPIC ZA 650 ZŁ ( JESZCZE DO NEGOCJACJI) BARDZO MI SIE PODOBA ! LECZ MAM TAKI CHARAKTER ZE WSZYSTKO WOLE KUPIC NA OSTATNI MOMENT ( ZEBY MI SIE CZASEM NIE ZNUDZIŁA I NIE ZACZEŁA SZUKAC INNEJ ) MYSLAŁAM ZE KUPIE WIEC W LIPCU- W SIERPNIU WESELE , ALE ZNALAZŁAM TA SUKNIE I NIE WIEM CZY KUPIC JA JUZ TERAZ ?( TO ROZMIAR 38 A JA NOSZE 40- WIEC JESZCZE CZAS BY SGUBIC ZBEDNE KG ) PO DRUGIE TAKA ŁADNA SUKIENKA MI SIE MOZE NIE TRAFIC ZA TA CENE .... CHCIAŁAM WIEC ZAPYTAC SIE WAS O ZDANIE CZY WAM SIE PODOBA , NIE CHCE ISC DO SLUBU WCZYMS "DLA MNIE : ŁADNYM A DLA INNYCH KICZOWATYM , CHCE ISC Z KLASA:)] PRZEPRASZAM ZA CAPSA:) JUZ WYŁANCZAM:) http://tiny.pl/hgj97

Gość przelamujac fale
tak, jest ladna, ale laska wyglada mi na takie "male" 38, powiedzialabym nawet ze to 36 rozmiar, wiec albo konkretna mobilizacja do diety albo moze byc problem;)

Gość sliczna!!!!!
eeeeeee bardzo fajna a skad taka cena...

Gość sliczna!!!!!
a jaki orginalny dól bardzo mi sie podoba!!!!!!

Gość hvmggnb
śliczna sukienka dla szczupłej dziewczyny ale w bardziej puszystej chyba nie pasuje...

dziewczyny dziękuje za odpowiedzi, ja jestem szczupła w tali tylko mam szereokie biodra dlatego nosze 40 ... jak zaoszczedze pieniazki to sie od razu przejade przymierzyc :) kurcze mam nadzieje ze bedzie okey :) pozdrawiam

Gość dorisssss
Suknia jest ładna,ale ja bym się pomierzyła dokładnie czy się w nią wbijesz, nawet po diecie. Tak mi ta dziewczyna wygląda raczej na 36 (a na sukni to może i być rozmiar 38)

Gość 12345654321
Czarna porzeczka* Firmy dzisiaj falszuja rozmiarowki zbey kobiety poczuly sie lepiej i z wieksza checia kupowaly ubrania bo takie szczuple bo sie w cos zmiescily. Ja wi jednym sklepie mierzylam spodnice rozmiar XXXS normalnie sozk masakra jakas Trzeba dobrze sprawdzic co producent pisze na metce jakie wymiary na jaki rozmiar podaje i najlepiej zmierzyc samemu ciuch Standardowo 34 ma 64-66 w pasie 36-68 cm 38-70 cm itd

Gość dorisssss
w biodrach to ta suknia tez wygląda na dopasowaną

Gość 12345654321
pytająca niewiedząca No wlasnie a sukienka wyglada na bardzo szczupla w biodrach nie jest to kiecka na typowa kobieca ksztaltna figure :( Mimo diety i szczuplej talii w biodrach mozesz sie nie zmiescic

Gość o dzisysss
moim zdaniem nie jest dobrze kupowac sukienke i liczyc ze do niej schudniesz. Dieta dieta ale po co ci dodatkowy stres "zmieszcze sie czy sie nie zmieszcze". Lepiej sie odchudzac i kupic jakas inna sukienke poźniej

Suknia ładna. :) Jednak tak jak dziewczyny piszą jeśli masz kształtne biodra to może być problem bo ta suknia jest w biodrach dopasowana ale spróbuj przymierzyć może będzie dobrze. :)

Gość a ja wole czekolade
Skoro jestes szersza w biodrach to tak latwo tego nie zgubisz (wiem sama po sobie bo dol mam 38 a gore spokojnie mieszcze sie w 36) i moze byc tak, ze jak zaczniesz sie odchudzac to ci np. cyski ''zejda'' i brzuch a dol nie koniecznie, wiec najlepiej szukaj sobie sukienki w litere A bo ta suknia co wkleilas linka tylko podkresli Twoje wieksze biodra. Przeszukaj dobrze allegro i moze znajdziesz cos w swoim rozmiarze. dobierz sobie suknie ktora zatuszuje twoje mankamenty a nie katuj sie jakimis ostrymi dietami... good luck ;)

Gość 12345654321
To zgrabna jestes zmiescisz sie :) tylko wiesz co na linku pisalas ze ta kieca ma w biodrach 40x2 a to chyba nie jest mozliwe?? Ja mam w biodrach 83-84 przy rozmiarze 34

bardzo ładna ta suknia. Ja miała nieo inną ale w podobnym fasonie i uważam, że tutaj biodra aż tak starsznie nie odegrają wielkiej roli, gorzej jesli autorka miala by za maly lub za duży biust, biodra przeważnie do takiego kroju wchodzą, ja mialam na przymiarce kilka dziewczyn i zawsze najwiekszy problem był nie z biodrami przy takiej sukni, tylko z obwodem klatki piersiowej. Najlepiej autorko idź do sklepu i przymierz taką samą lub z tej firmy podobny model a potem jesli rozmiar 38 będzie na Ciebie do zniesienia to odkup od tej dziewczyny, chociaz jak dla mnie ona ma 36.