Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiosna moja kochana

Bourjois

Polecane posty

Gość Wiosna moja kochana

Witam. Chcialabym dowiedziec sie Drogie Panie jaka opinie wg Was ma BOURJOIS.. Uzywacie moze pudry, tusz, szminki czy cokolwiek?? Posiadam narazie roz otoz tej marki i zastanawiam sie czy inne kosmetyki sa tez rewelacyjne bo chcialabym nabyc cos nowego.. jakis podklad :D Milego dnia Kochane !!

Gość Wiosna moja kochana
Kochana! Tez posiadam tylko roz... i jestem bardzo zadowolona!! Mysle ze inne kosmetyki sa rownie dobre.. trzeba kupic i zobaczyc!!

Kilka lat temu miałam super podkład w takiej tubce biało rózowej - był świetny ale nie umiem go znaleźć a szkoda bo był naprawde rewelacyjny :( Aktualnie mam podkład w musie Matt Muse i musze powiedzieć że to lipa jak nie wiem :/ podkreśla wszystko co suche na twarzy a do tego uwidacznia rozszerzone pory :/ fajnie się nakłada bo ma pędzelek ale po kilku godzinach znika z twarzy :/ a koszt to 60zł w Sephorze - nie polecam!

Gość katarzynaaa1990
Dla mnie tylko roz jest ok, bo np tusze sa do du...

Gość Pola1984
Używam cieni. Firmę poznałam podczas pobytu w UK. Studenckie wyjazdy zarobkowe. Niedawno pojawiły się w PL, ale ich cena jest kosmiczna. W UK można chociaż kupić 3 za 2. Od jakiegoś czasu moim dostawcą jest sklep na allegro, kosmetyki_ck. Mają róże w świetniej cenie!