Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sonita

Pytanie odnośnie studiów

Polecane posty

Zamierzam złożyć papiery na Akademię Medyczną w Gdańsku, na kierunek lekarski, niestety jak chyba każdy boję się, że nie dostanę się i właśnie tego dotyczy moje pytanie. w zanadżu mam jeszcze kierunek na niższym szczeblu w razie czego tj. techniki dentystyczne , ale są to studia 1 stopnia. Czy jeśli dostanę się na techniki dentystyczne będę mogła przenieść się na lekarski kierunek? pomimo, że lakarski to jednolite dzienne, a techniki dentystyczne to 1 stopnia?

Gość ArturroSWE
Idz na dentystyczny, wyjedziesz pozniej do Danii, Szwecji i bedziesz zarabiala 12 000 zl na reke.

Gość ArturroSWE
Nie wiem, chcialem tylko napisac to, co mysle :x

Gość lidkadd
Twoja sprawa rób co chcesz

Gość ulalalaaaaaaaaaaaaaaa
jak sie nie dostaniesz zrob sobie rok przerwy, bedziesz moga sie pouczyc zeby poprawic mature, przy okazji moze praca na pol etatu, zawsze cos kasy bedziesz miala na studia, lub idz na jakis kierunek, wspominasz o technikach dentystycznych, to jest cos innego, jak sie dostaniesz w koncu na lekarski przepisza ci co najwyzej jakis malo wazny przedmiot, bo beda roznice programowe, jesli nie widzisz siebie w technikach to raczej daj sobie spokoj