Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kierownik, mam magistra.25

Teraz lecą na mnie wszystkie ............. bo mam kupę forsy !!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość kierownik, mam magistra.25

Jeszcze niedawno pracowałem w Biedronce i wykładałem towar na półkach. Tak było przez całe moje 5-letnie studia. Później dostałem pracę kierownik do spraw technicznych i rozwoju produktu w bardzo dobrej firmie. Pracuję w tej firmie 7 miesięcy. W biedronce miałem 1500 netto , teraz mam równą dyszkę ale brutto :) Byłem świadomy tego że może zwiekszyć się moje powodzenie u dziewczyn ale nie aż tak ! Wcześniej podrywałem wiele dziewczyn a one nie zwracały na mnie uwagi. Dawały kosza jedna po drugiej. Potrafiły nawet ranić mówiąc że z takim ryjem to powinieneś kanałami chodzić aby sie nie ośmieszać. Chyba przesadzały bo nie uważam się za pasztet. Teraz te same koleżanki gdy tylko dowiedziały się że mam takie pieniądze robią do mnie maślane oczy :( Podrywają mnie , umilają mi się. Dodam że to nie są głupie siksy po 18 czy 20 lat. To są kobiety w przedziale 25-30 ! Takie karierowiczki które nie myślą o dzieciach tylko o pieniądzach. Co gorsze , te mądrzejsze miłe dziewczyny też nagle gdy tylko się dowiedziały że jestem przy forsie to tak samo się uganiają , mniej odważnie ale jednak. W sumie powinienem się cieszyć że się w życiu powiodło ale mnie to wszystko zaczyna martwić. Teraz wypłynęło jakie dziewczyny są naprawdę. Nie chcę się z nikim wiązać już :( Pozostaje mi najwyżej ściemniać że jestem jakimś robotnikiem budowlanym albo pracownikiem produkcyjnym. Jak się jakaś zainteresuje to będę wiedizał że nie moją kasą ale mną :) Później najwyżej powiem że czym innym się zajmuję. Szkoda że takie jesteście.

Gość ty65t7890
a teraz sie obudz i wracaj do biedronki

Gość roman.główny księgowy.33l
Wiem o czym piszesz. U mnie tak samo było. Jednak to jest dobre bo później możesz więcej wymagać od swojej kobiety. Jako że ty zarabiasz to ona niech zasuwa w domu. Ty przychodzisz do domu i nic nie robisz , totalny luz :)

Gość roman.główny księgowy.33l
widzialem to cale zycie u moich rodzicow, stary wzial sobie sprzataczke za zone i wiem co mowie :)

Gość .piłkarz ekstraklasy.
Moja żona też zaczęła mnie podrywać gdy dowiedziała się że mam ponad 20 tyś miesięcznie. Mówiła że poleciała na moją super sylwetkę : kaloryfer , klata , bicepsy itp... ale ja wiem że pragneła wozić się moją Toyotą , zamieszkać w moim luksusowym domu oraz żyć jak królowa. Mimo to poślubiłem ją bo daje dupy jak żadna inna. Rżnie się tak że nie musze na kurwy chodzić :) Jesooo , aż ciary przechodzą :D

Gość kkkkkkkkkffffffffff
ale czy wobec tego nie wyjdzie taniej kurwa? policzmy ze potrzebujemy 2-3 numerkow tygodniowo, to jest powiedzmy w pakiecie u ldnej kurwy jakie 300-350 pln tygodniowo razy 4 daje nam wynik okolo 1000pln. miesiecznie. sprzataczka raz w tygodniu powiedzmy 400 pln miesiecznie. czyli za okolo 1500 pln masz posprzatane i dymasz na co tylko masz ochote, mozesz miec jedna,albo wiele prostytutek. pytanie: po co sie wiazac z wyrachowana kobieta,skoro jest zwyczajnie drozsza? myslmy panowie w kategoriach wolnorynkowych.

Twój nick mnie rozbroił, gdybym była facetem chyba zaczerniłabym go sobie :D :D :D

Gość .piłkarz ekstraklasy.
ja dymam codziennie po 2-3 godziny. Dobra prostytutka mniej niż 200 zł za h nie bierze. A zatem : 30 x 2 x 200 = 12 000 zł lub 30 x 3 x 200 = 18 000zł Poza tym nie zamierzam być sam mając 50 lat czy 70 ! Chcę mieć dzieci i normanlną rodzinę.

Gość kkkkkkkkkffffffffff
oszukujesz troche sam siebie,bo jak chesz miec normalna rodzine kupujac sobie kobiete? juz na poczatku sie zdyskwalifikowales-bez obrazy. co do cen za kurewki- rzuc okiem na pare stron internetowych- istny szal, jakie tam laski sie oglaszaja i po jakich cenach. nie pracuja dla alfonsow, wiec sa tansze

Gość mam firmę od 4 lat
Mam firmę od 4 lat po ojcu :D Siana mam tyle że aż się już brzydzę nim :D Miesięcznie regularnie 100 tysi na konto wpływa :D Zawsze gdy poznawałem dziewczyny to wciskałem im kit że mam kupę forsy , każda mnie chciała wtedy. Później mówiłem że to żart i każda z mordą mówiła żebym spierdeałał. Teraz gdy już mam tą forsę to każdej mówię że jestem bezrobotny , żadna mnie wtedy nie chce. Gdy mówię że mam firmę i wyciagam kupę szmalu , każda mnie chce :D Jebane szmaty kurwewskie co nie ? :D Wykorzystuje to i bawie się na całego :D Wyobraź sobie że mam laskę , krzywdzę ją i to bardzo a ta nawet nie myśli odchodzić. Jebana kurwa tak się mojej kasy chyciła że nie chce odpuścić :D

Gość venecja 28
Więc korzystaj a potem poszukaj sobie jakiejś naprawdę wartościowej kobiety na resztę życia bo miłość z wzajemnością to coś dla czego warto żyć.