Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eklerka***xyz

suknia ślubna 34/36 na sprzedaż!!! link

Polecane posty

"Pamiętam, jak szukałam swojej sukni, to najbardziej irytowały mnie opisy, że suknia kosztowała "tyle a tyle"- co z tego! Była używana, zatem cena sklepowa jest nieaktualna i nie należy się nią kierować!!!" Przecież sama piszesz że Twoja kosztowała 3x tyle, więc co się dziwisz? I owszem, suknia za 1,500 (cena pierwotna) po jednym użyciu a za 6 tys. używana jednokrotnie to ogromna różnica, jakość materiału, szycie, firma pozostaje.

TUTAJ tylko napisałam ile mniej więcej za nią dałam ("3x tyle ile za nią chciałam)- nie określiłam dokładnie ceny, bo uważam ją za nieaktualną. Chodziło mi raczej o to, ze niektórzy w opisach aukcji podaja ceną "wyjściową" NOWEJ sukni, chcąc sprzedać używaną. Ja nie podałam w opisie tej ceny. U mnie jakość materiału, fason, szycie pozostają, bo to jest firmowa suknia.

...no i skończyła się aukcja;( Dziewczyny doradźcie- czy jeszcze obniżyć kwotę??? może 600zł??? kurcze, już sama nie wiem co robić;(

Gość ekl
up

dziękuję... zawsze mam problem z obuwiem;) mam małe stopy i dlatego mały wybór butków;) te kupiłam na... "Tandecie" w Kr. nie dość, ze były ładne, to jeszcze bardzo wygodne!!! przetańczyłam w nich całą noc bez żadnego uszczerbku na urodzie stóp ;) te buty były satynowe ze skórzanym wnętrzem. Natomiast w poprawiny miałam skórzane buciki bez palców...i po kilku tańcach-obolałe stopy i kilka bąbli;( marzyłam tylko o tym, by zmienić te buty na ślubne;) do tej pory, jak pomyślę o tych poprawinowych butach-stopy mnie bolą;))) wrrrr...

Gość ekl
up