Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fwewrededeed

i co mam zrobic???? panowie doardzcie.

Polecane posty

Gość fwewrededeed

26latka, nadal dziewica. :O od 5 miesiecy spotykam sie z 29latkiem. zalezy nam na sobie i juz pare nocy spedzilismy razem w jego mieszkaniu. konczylo sie na calusach i przytulaniu. on mial w swoim zyciu pare dziewic i kiedys powiedzial ze woli spotykac sie z juz doswiadczonymi. przezyl swoje a teraz lubi jak kobieta wie co oczekuje w seksie. no i ja z zapalem kiwam glowa, sugeruje mu ze nie jestem. i tak od poczatku i teraz nie wiem jak to dorekcic. myslalam o tym by wcale nie mowic, jak bedzie bolec jakos przetrzymam. ale jak bede krwawic?> przeciez nie powiem ze nagle okres dostalam. i nie wiem co robic. boje sie, wstydze i uwazam to za obciach :( 😭

boje sie, wstydze i uwazam to za obciach " obciachem jest raczej to że po 5 miesiacach wspolnego spedzania czasu nie umiesz rozmawiac z partnerem ...

Gość sweetdreams86
ja mam 24lata i wlasnie boje sie,że jak spotkam tego odpowiedniego bede miala ten sam problem co Ty:-o

Gość fwewrededeed
no wlasnie. rozmawiam z nim o wszytskim tylko nie o tym. wstydze sie i tyle :( i uwazam to za swoja najwieksza wade dziewictewm mozna nawet sie szczycic, ale tak do 22 lat, potem uwaza sie taka osobe za cnotliwa niedotykalska i pewnie ze jest brzydka jak noc :O no i jak to odkrecic? sweetdreams86 ----> z nasteopnym facetem drugi raz nie popelnie tego bledu. powiem od razu jak sie taki temat nawinie ze jestem niedoswiadczona i juz. lepiej od razu sie przyznac bo z klamaniem na ten temat daleko sie nie ujedzie. ucz sie na moich bledach :(

a czego sie tu wstydzić dziewictwa? jak dla mnie to raczej powód do dumy że w czasach, gdzie do łozka chodza już 13latki są jeszcze kobiety które się szanują, a co do faceta, jesli mu zalezy powinien Cię zaakceptować taka jaka jesteś, albo niech zmiata.

Gość alaloso
krew to nic, ale myślicie że facet nie poczuje "oporu na błonę"?

Gość sweetdreams86
noo nie mam zamiaru tego ukrywac, ale na pewno łatwo mi to nie przejdzie przez gardło:-O a Ty...no musisz mu powiedziec prawde,bo jesli tego nie zrobisz ,a on zobaczy ze unikasz sexu to pomysli,że Cie nie pociąga itp. Po prostu porozmawiaj z nim,powiedz,że skłamalas,bo było to dla Ciebie niezreczne mówiac ze w wieku 26lat jestes dziewicą...i zrob smutną minkę:) jesli naprawde mu na Tobie zalezy to Ci wybaczy i bedzie sie cieszył,że jeszcze nikt Cie nie tykał;)powodzenia;)

Gość fwewrededeed
no wlasnie. a ta krew tez mnie przeraza. jak sie zachowac? po stosunku szybko biec do lazienki i zakladac podpaske? zreszta to techniczne sprawy a ja nawet prawdy nie powiedzialam jeszcze. a powod do dumy raczej to nie jest. owszem, 13nastolatka to troche za wczesnie na seks ale 26 latka to juz nieco za pozno. i nie tyle sie boje co mnie odrzuci ale ze np mnie wysmieje w swoj wlasny sposob (a jest facetem dosyc ironicznym i choc nie ma nic zlego na mysli czasem bywa przykry), albo bedzie zly ze go oklamalam. a poza tym ta chwila.. jak mu mowie. czerwona jak cegla :( nie wiem. nawet myslalam zeby powiedziec jak sie upije i bedziem sie piescic ze , no wlasnie/ jak to powiedziec. wypalic "sorry ale jestem dziewica?", czy jakos delikatniej "nigdy nie kochalam sie z facetem. tylko piescilam" nie wiem :( :O:O

Gość powiem ci tak
Zalezy od faceta. Ja mialam podobny problem dwa lata temu, teraz jestem w twoim wieku. Ale tez bylam znudzona tym czekaniem, poznalam faceta i poszlam z nim do lozka. A zawsze chcialam czekac na tego jedynego! Akurat tamten byl takim matolem ( bardzo doswiadczony) ale wmowilam mu ze dostalam nagle okres! Nie kapnal sie za nic w swiecie.

Boże masz 26 lat a jesteś TAKA GŁUPIA, dziewczyno. widać że nie ma między Wami miłości. bo jak jest miłość to dziewictwo jest czymś pieknym. daruj go sobie. co to za facet który opowiada Ci że miał parę dziewic? DZIEWCZYNY ZACZNIJCIE MYŚLEĆ. mam chłopaka już 8 lat i jest dżentelmenem, nie zniosłabym takiego prostactwa.

Gość powiem ci tak
Powiedz tak : Jestem najczystsza z perel ;)

Gość fwewrededeed
powiem ci tak ---> a mocno krwawilas??? szczerze to powiem ze zastanawialam sie nad tym klamstwem ale boje sie ze to starszy doswiadczony facet i zorientuje sie ze cos tu smierdzi, a twedy jeszcze gorzej bedzie. nie wiem co robic. :O gdzie ja sie uchowalam. trzeba bylo to zrobic z kims jak sie nadarzyla okazja. a mialam kiedys porzadnego faceta a taka cnotka niewydymka i mu sie nie dalam 😭 :O

Gość gupeek
sposob jest jeden - powiedziec facetowi prawde. kazda inna metoda zakonczy sie klapa.

Gość sweetdreams86
tez myslalam o tym aby przespac sie ze znajomym który bardzoo mnie pociąga,on mial duzo dziewczyn...nawet nie wiem czy nie za duzo?:-o ale wlasnie: nie chce byc tylko taką na jedna noc,jemu tez bede musiala powiedziec,że jestem dziewica...a poza tym gdybysmy wpadli (mimo zabezpieczenia)to nie był by dobry kandydat na męża;) Chyba zrezygnuje z tracenia dziewictwa na siłe;)

Gość fwewrededeed
jego pani ---> nie, ze sie chwalil ale rozmawialismy oi bylych partnerach, o seksie. i myslac ze jestem doswiadczona mowil ze jego dziewczyny z reguly byly dziewicami i od razu sprostowanie zeby moze mi przykro nie bylo, ze teraz woli doswiadczona. i tyle. rozmowa byla raz na ten temat.

to dziewictwo to powod do wstydu?? raczej puszczanie sie to wstyd na pewno mezczyna doceni to, ze jest Twoim 1ym - nie musisz nic ukrywac

Gość fwewrededeed
no ja wiem, ze prawde musze powiedziec. ale kiedy jak gdzie??? jak siedzimy razem przytuleni, ogladamy tv to jakos mi glupio wypalic "a tak przy okazji jestem dziewica". nawet teraz jak mysle jakby to wygladalo to sie łamie 😭

Gość fwewrededeed
a co wy na to jakbym przed samym "aktem fizycznym" mu o tym powiedziala. na zasadzie "kochanie nigdy z nikim nie bylam tak blisko jak z toba". no bo pieszczoty z innym facetem mam za soba. nie wiem sama co robic. jestem zalamana. mija 5 miesiac. facet ma potrzeby, ja tez. a ciagle odwlekam bo nie potrafie sie do klamstwa przyznac :(

Gość sweetdreams86
skoro tak Ci powiedzial,że mial dziewice tzn.uwazam ze on tez marzy o tym abys nią była,ale zdaje sobie sprawe,że juz raczej nią nie jestes(bo w wieku 26lat rzadko spotkac dziewice-szacun dla Ciebie) ale mysle ze gdyby sie dowiedzial ze nią jeste byl by szczesliwy:) Kiedy mu powiedziec?Wlasnie jak bedziecie siedziec na kanapie,ogladac TV powiedz mu,że musisz z nim porozmawiac...zrob taka minke i mu powiedz,że sklamalas....i ze jestes dziewicą;) i tyle.założe sie,że bedzie w szoku ale pozytywnie:)

Gość fwewrededeed
no wlasnie boje sie jak on zareaguje. boje sie bo jestem bardzo zakompleksiona osoba i boje sie jego reakcji. :( wiem ze to glupie ale wlasnie tego jego szoku sie boje. nie wiem co zrobic :( musze mu powiedziec ale chyba zrobie to przed samym faktem :(

Gość sweetdreams86
ja tez sie pewnie bede bala w przyszlosci,ale na pewno powiem!Facet jak wie ze dziewczyna jest dziewicą jest delikatniejszy i zachowuje sie inaczej-ja powiedzialabym wczesniej a nie przed...ale Twoja decyzja;]

Gość belzebubka...
kobieto, a skad wiesz co on woli, moze ze specjalnie powiedział Ci, ze woli doswiadczone, bo mysli, ze taka jestes, a potem sie okaze, ze do slubu to wolałby pojsc z dziewcia... i Ciebie kopnie, bo stwierdzi, ze nie chce takiej, ktora robila to z innym...:)

Gość fwewrededeed
nie robie sobie jaj. a to ze nie umiem rozmawiac o swoim dziewctwie. no coz. nawet z mama nie potrafie i najblizsza przyjaciolka ktora to ma rowniez dawno za soba. tylko ja chyba jeszcze wiem ze jestem dziewica :O:O widocznie jestem nienormalna ze sie tego wstydze ale tak mam. :( jeszcze czytalam tu niedawno temat ze facet wysmial dziewczyne jak mu powiedziala ze jest dziewica w wieki 25 lat :O

Gość belzebubka...
to zalezy tylko od faceta co zrobi jak sie o tym dowie, ale jesli ten Twoj rózniez by sie tak zachowa, to jestes pewna, ze chcialabys z nim byc...??

Gość Sylwia_A.
No ale czym Ty sie przejmujesz? Własnie chyyba dzięki tej informacji, poznasz prawdziwy stosunek faceta do siebie. Koleś któremu zalezy tylko na seksie, ucieknie jak tylko sie dowie, a facet któremu zalezy na TOBIE będzie z tego dumny. Bedzie wiedział że sie stresujesz i bedzie delikatny, a Ty nie bedziesz sie czuła dzieki temu spięta i bedziesz mile wspominać swój pierwszy raz. NIE KŁAM! Bo po co masz kłamaś? Powiedz wprost że po prostu dotychczas miałas owszem okazje, ale z góry wiedziałas że wtedy facetom chodziło tylko o seks i nic wiecej, a jak odmówiłas, to zaraz sie zmywali. Nie chciałas iść do łózka z byle kim, no i tak wyszło. Powiedz że z nim bys chciała pójść do łóżka. No i tyle. Słuchaj no, jestes niedoświadczona w seksie, więc siłą rzeczy facet pozna że coś jest nie tak. Po co ma mysleć że jestes kawałkiem drewna w łózku, albo oziebła. Lepiej powiedz mu prawde, bedzie wiedział czemu jesteś nieco spięta i sama za bardzo nie wiesz co i jak. Jak mu zalezy to bedzie zadowolony że ma taka partnerke, a co do szaleństw w seksie, w końcu po jakimś czasie bedziesz wiedziała czego chcesz w łóżku, co lubisz, czego nie, za każdym razem bedziesz coraz bardziej śmiała. Wiesz, pierwszy raz jest dla kobiety bardzo ważny, od tego w dużej mierze zalezy jak bedziesz podchodziła do seksu w przyszłości. Jak mu nie powiesz i on bedzie myslał, że ostro zaszalejecie, bedziesz miała niemiłe wspomnienia i bedziesz jedynie pamietała ból i nieprzyjemność, zaczniesz unikac dalszych zbliżen i ogolnie bedzie to dla Ciebie niemiłe wspomnienie. Ale jak bedzie wiedział że jesteś dziewicą, to bedzie wiedział, że musi do Ciebie podejśc nieco delikatniej, TY dzieki temu również bedziesz bardziej wyluzowana, bo bedziesz wiedziała, że on wie że to Twój pierwszy raz, więc nie bedziesz sie schizowała co zrobisz jak zaczniesz krwawic itp. itd. No i dzieki temu że bedziesz wyluzowana, to możliwe że przerwanie błony wogole nie bedzie dla Ciebie bolesne, a sam seks bedzie przyjemnością (chociaż generalnie pierwszy raz zazwyczaj troszke boli, ale troszke, a cholernie mocno to wielka różnica, dlatego powiedz mu prawde) I krew wcale nie musi sie pojawić, bo czasem jest tak że błona dziewicza była na tyle cieńka że została przerwana juz kiedys wcześniej, np. podczas ćwiczeń. Więc krwawienie niekoniecznie musi sie pojawić, a nawet jesli to może być to równiez tylko kilka kropel, zależy jak zbudowana jesteś w środku, każda kobieta inaczej, więc ciężko przewidzieć.