Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pytającaa2610

Solarium

Polecane posty

Mam 16 lat i za miesiąc wesele... chciałabym pójść na solarium, dosłownie 2-3 razy po 4 minuty, żeby wyrównać zeszłoroczna skromniutką opaleniznę. jeszcze nigdy nie byłam... możecie mi powiedzieć, jakie są mniej więcej ceny w solarium? czy trzeba kupować na miejscu kosmetyki ,? są wskazane??, czy raczej można chwilę przed wysmarować się olejkami z filtrem( ok. 15 Spf, mój fototyp skóry :IV :Jasna brązowa skóra Oparzenia minimalne, opala się łatwo) , które posiada się w domu? (mam 2 minuty drogi do solarium) od ilu lat właściwie jet ono dozwolone? Jak się dogadać w solarium? z góry dziękuje za odp

Gość world of warcraft
"Jak się dogadać w solarium?" Musisz używać szyfrów coś na styl Enigmy

w niektórych solariach wpuszczają od 18 lat...jak chcesz iść tylko kilka razy to nie musisz się niczym smarowac a juz na pewno nie zwykłymi kosmetykami do opalania na słońcu...ceny są rózna w zależnośći od łóżka i mocy lamp....od 1,10 do 2 zł za minutę....ale na 4 minuty to za krótko,nic ci to nie da....co najmniej na 8 minut idz...na 4 to łózko się jeszcze dobrze nie rozgrzeje a juz będzie koniec