Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grochowiakkk

Żona mi się obraziła

Polecane posty

Gość grochowiakkk

Żona mi się obraziła za to że zaszła w ciążę. Brała tabletki, gumek stosować nie chciała. Przez długi czas miała do mnie pretensję że to moja wina. Nie rozmawia ze mną, przechodzi koło mnie obojętnie. Drugim problemem jest to że jest w ok. 6 miesiącu ciąży. Około bo nie była jeszcze u lekarza. Próbowałem ją namówić nie raz ale mówi że to nie moja sprawa i mam się od niej odczepić. Aby poszła do lekarza przekonać ją próbowała także teściowa mówiąc że dziecko może być chore to powiedziała że jej nie obchodzi czy zdrowe czy chore. Co zrobić?

Gość nastepna prowokacja

Gość grochowiakkk
Proszę o jakąś poradę?

Gość Anuleczka25
Rozwiesc sie z niedojrzałą idiotką.

Gość onammmm
Boga byście sie bali

Gość saleminka8
NO TO BĘDZIECIE WYCHOWYWAĆ ALBO ZDROWE,ALBO CHORE DZIECKO :p fajna żona,w d...ma dziecko i nawet nie ruszy dupy do lekarza,współczuje dziecku takiej matki,bo jak się rozchoruje to zapewne będzie leżało w łóżeczku np.z 40st gorączką...

Gość grochowiakkk
A mogę prosić o jakies poważne rady? Zdaję się że jestem na forum dorosłych kobiet czyż nie?

Gość grochowiakkk
A Ty przekładasz pieniądze nad zdrowie własnych dzieci? Mi nie chodzi o pieniądze a o dobro dziecka.

Gość czarunia27,5
Współczuję żony. Ja chciałabym mieć dziecko, a nie mam. Jaki ten świat jest niesprawiedliwy. A do lekarza powinna pójść, piszesz że inne panie na forum są niedojrzałe, a jak zachowuje się twoja ślubna??? Gorzej niż dziecko! Jak można obwiniać kogoś ociążę, nie ma metod 100% antykoncepcyjnych! Ile ona ma lat??? A jesli już ciąża jest, to niech bierze za dziecko odpowiedzialność. A ty jesteś ojcem i też masz prawo jej coś zasugerować

pytałeś co robić, a z tego co piszesz, żonę nie bardzo obchodzi zdrowie dziecka, a jeśli tym sposobem zgodzi się iść do lekarza to chyba dobrze na tym wyjdziecie, nie? badanie będzie zrobione, nie?

Gość grochowiakkk
Nie, nie będzie zrobione ponieważ żonę nie obchodzi becikowe.

Gość a dlaczego niby to twoja
wina? to ona tabletki brala przeciez a skoro dodatkowo zabezpieczac sie nie chciala to co?

Gość grochowiakkk
No ja też bym chciał wiedzieć dlaczego to tylko moja wina.