Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Jelitko

wstyd mi

Polecane posty

Gość CO JEST POWDEM
ODWOŁANIA ŚLUBU?

Gość khhgh
dlaczego musisz to zrobić? p.s. ja swój odwołałem i nie jest mi wstyd

Gość ówkowaaa daisyy
to odwolaj a nie zawracaj nam dupy.tu sa wazniejsze sprawy niz sluby bla bla bla

Gość alllllllle
ale w czym zona przeszkadza w zakladaniu firmy?

Gość ówkowaaa daisyy
ja nie bede bo na cholere mi slub!!! i po co sie zgadzalas? zmarnowalas zycie z jełopem ktory potraktowal cie jak scierwo !!! wywal go z zycia i skoncz ubolewac! odwolanie to cos lepszego niz potem rozwod! przemysl to

Z firmy będzie jakiś pożytek a z takiej marudzącej baby ni chuja. Też bym wolał zainwestować w firmę niz w szopkę dla rodziny. Żeby se ciocia strogonowa pojadła a wujek się upierdolił. Staroświecki obrząd

firma to kasa, slub to kasa .... tlumaczy to tym zeby mnie nie pociagnac w dól jak popadnie przez firme w dlugi, szkoda tylko ze tak pozno z tymi swoimi planami wyskoczyl...a budzet i tak jeden ciezko odejsc, nie wiem jak to zrobic

Gość ówkowaaa daisyy
wiem ze ciezko ale pomysl co by bylo za pare lat? ja wlasnie odeszlam od takiego złoma jebanego! zniszczyl mi 8 lat!!! i ciesze sie !!! teraz moge wszystko i kij wszystkim w oko...zadnego placzu,bolu , nienawisci

Gość alllllllle
to podpiszcie interzyce i po sprawie, nawet bez intercyzy mozna podpisac papiery takie, ze w razie czego ty nie masz z jego dlugami nic wspolnego.

Gość weź idż stad
ludzie sa chorzy :O

Gość łoo Matko Polko
ja mam większy problem. ser żółty mi sie skonczył a miałem ochote na tosta :/

no ja tez 8 lat... wszystko oplacone, uszykowane, suknia czeka a tu taki tekst "ja nie chce ale robie to dla nas ale wolal bym firme' i jeszcze sie pyta co ja takiego wnioslam w nasz zwiazek? bo On duzo a ja nic

Gość a ja jestem nieuleczalnie
chora a Ty martwisz się jakimś ślubem??????!!!!!!!!!!!!:o

Gość łoo Matko Polko
ściema w uj :) jak sie ma takie problemy to sie siedzi w domu i użala nad sobą z paczką chusteczek a nie opowiada na luzie obcym ludziom na jakims forum xD

no nie!Za taki tekst "i jeszcze sie pyta co ja takiego wnioslam w nasz zwiazek? bo On duzo a ja nic" pogoniłabym kutasa w pizdu😡

może to jest ściema ale za taki test zerwałabym z kolesiem!!!!!!!!!!!!!

Gość wwwwwww cio
ja bylam w podobnej sytuacji. bylismy zareczeni, slub to byl jeszcze daleko przed nami. no ale tez mnie zostawil, bo chcial firme zakladac i to bez sensu taki związek gdzie niemialby dla mnie czasu, musialby wyjezdzac i w ogole, ze pewnie bym miala kochankow w takeij sytuacji a on sobie tego nie moze wypbrazic nawet i zniesc. zerwal zareczyny a jak jego firma sie wybiła, to nie raz go widywalam w odjechanej bryce z trzema czy czterema panienkami prawie rozebranymi. i jakos ma codziennie czas na dziwki i imprezy :(

to nie sciema, ale juz nie mam sil z tym walczyc.... czekam az wroci z roboty i chyba sie pozegnamy, serce mi peka z rozpaczy, juz chyba nikogo nie znajde normalnego