Serduszko puka w rytmie HH 0 Napisano Kwiecień 1, 2010 Tak pytam, z ciekawości. Ja szukam motywacji na kafe . Czy znajdę to nie wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nagaragga Napisano Kwiecień 1, 2010 ja okna u teściowej umyłam... a za 2 dni rodzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uczulona na głupotę 0 Napisano Kwiecień 1, 2010 ja jeszcze nie,może w sobotę jak dadzą wolne w pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olewam swięta Napisano Kwiecień 1, 2010 w dupie mam te całe święta,a sprzątać trzeba zawsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość artus. Napisano Kwiecień 1, 2010 państwo na święta nie sprząta ma od tego służbę..:D :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tez mam to w tyle! Napisano Kwiecień 1, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chrupek 0 Napisano Kwiecień 1, 2010 Ja jestem w trakcie, ale z roku na rok coraz bardziej dostrzegam bezsensowność tych czynności, jakimi są przedświąteczne porządki:o Przecież po świętach dalej będzie to samo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Serduszko puka w rytmie HH 0 Napisano Kwiecień 1, 2010 No ja też, ale obiecałam mężowi, że święta spędzimy w ciszy, spokoju i czystym mieszkaniu :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Serduszko puka w rytmie HH 0 Napisano Kwiecień 1, 2010 Błagam o ziarenko motywacji :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szesc i pol Napisano Kwiecień 1, 2010 Posprzaj serduszko dla mnie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja uważam, że po Napisano Kwiecień 1, 2010 świętach jest nawet gorzej niż przed. I też nienawidzę tego robić "bo idą święta" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Serduszko puka w rytmie HH 0 Napisano Kwiecień 1, 2010 O, spoko. Rzucam kompa w kąt i biegnę prać firanki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
awe1 0 Napisano Kwiecień 1, 2010 A posprzątali , posprzątali ;) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
awe1 0 Napisano Kwiecień 1, 2010 Choć ja nie mam obsesji "świątecznych porządków " Jak widzę ,że już pora myć okna , to myję .Nie muszą to być Święta :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ajt Napisano Kwiecień 1, 2010 u mnie sprzatanie na swieta nie polega na szorowaniu wszytkiego. sprzatane jest co zobota, odkurzane i zmywane i takie tam podstawy. sprzateczne sprzatanie polega na myciu okien, na odsunieciu kanap i wymyciu brudów itp. rzeczy ktore robi sie 2 razy w roku po to zeby w brudzie nie zyc. jak sie myje okna raz na 5 lat to syf kila i mogiła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m a d z 1 Napisano Kwiecień 1, 2010 ja wlasnie skonczylam, ale glowa mnie juz boli od wdychania tych cudownych srodkow do sprzatania, ale w koncu to za mna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szesc i pol Napisano Kwiecień 1, 2010 :) Ja tez zaraz sie biore za porzadki. Musze poukladac rzeczy w szafie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach