Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buuu55

6 weidera

Polecane posty

Gość buuu55

czy gdybym wykonała wszystkie serie ćwiczeń na 42 dni w tydzień, to uzyskałabym takie same efekty jak robiąc te serie w 42 dni? Walić zakwasy, jestem zdesperowana. Może ktoś załapie o co mi chodzi...

Gość buuu55
nie chodzi mi k*rwa czy dam rade czy nie tylko czy uzyskam efekty. więc?

Gość world of warcraft
nie, zrobisz sobie tylko krzywdę. Mówię poważnie nie można tak przemęczać mięśni. Ja ćwiczę 3-4 razy na tydzień i już mam mały kaloryfer. Jesli chcesz schudnąć to 6 weidera jeśli mięsnie ABS II Wybrałem ABS II :D

Gość buuu55
tylko, że te 42 dni mnie przerażają...

Gość amputacja
"Jesli chcesz schudnąć to 6 weidera" od szóstki się nie chudnie, a jeśli już to w bardzo minimalnym stopniu. a co do tematu to nie, nie uzyskasz takiego efektu jak po systematycznych ćwiczeniach. pomijam fakt, że byś zdechła w połowie :P

Gość world of warcraft
Kiedyś robiłem 6 wiedera ale do 7 dnia bo później robiłem go przez następny tydzień i nie mogłem przejśc do dnia 8 Jeśli chcesz schudnąć weź sie za skakanke, hula-hop, rower, bieganie, pływanie opcji masz multum, a weidera zostaw dla głupców

Gość buuu55
Chcę schudnąć, a nie się 'umięśnić'. Skaczę dość dużo na skakance, ale chciałam zrobić coś dodatkowego. To brać się za tą 6 czy nie? Już sobie wydrukowałam plan i rozpoczęłam 1 dzień.

Gość Brzydzia30 w pomaranczy
ja zaczynalam z 5 razy:O duzo samodyscypliny potrzeba zeby cwiczyc codziennie ta 6 weidera

Gość buuu55
Somodyscyplina jest, ale też strach, że mi przybędzie mięśni, a tłuszczyk pozostanie...

Gość IceHot_:)
Daruj sobie tą 6. Robiłam to wiem to są tak cholernie nudne ćwiczenia że ledwo co nie zasypiałam ( a jak przerwiesz to na nowo od początku). Proponuje Hula Hop :D odpowiednia dieta + systematyczne ćwiczenia (na początek może być 8 min abs [znajdziesz na youtube] potem może wziąść się za Tamilee z seri ja chce mieć takie

Gość ex grubas
ja to powiem tyle - 6 działa głównie na mięśnie o czym się dowiedziałam przy 30 dniu kiedy marne efekty ćwiczeń znikały pod nadmiarem mojego tłuszczu :P więc jeśli masz trochę sporo tego ciałka to jedyne co ta 6 ci przyniesie to zawód i wkurwienie :P

Gość Bolcioooooooooo
Dziewczyny budując mięśnie spala się tłuszcz i to w taki sposób że skóra nie wisi po schudnięciu.

Gość Brzydzia30 w pomaranczy
nie wiem ile osob dotrwalo do konca bo ja juz po tygodniu bylam znudzona:O a jeszcze jak pomyslalam,ze 5 takich tygodniu to dawalam sobie spokoj:P

Gość world of warcraft
UWAGA NAPISZE JAK SCHUDNĄĆ : - wyjdź z kafe i nigdy nie wracaj tu - otwórz przeglądarkę - wpisz www.sfd.pl - wybierz dział Odchudzanie - czytaj - jeszcze raz czytaj - masz pytania na które nie znalazłaś odpowiedzi, napisz tam w czym problem - a teraz zastosuj się do wskazówek jakie tam znalazłaś