Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zasmuuuconnna

Guzek na wzgórku łonowym...

Polecane posty

Gość zasmuuuconnna

Pmozcie.nie wiem co to jest.....jakis tydzien temu scisnełam i wyplynela smierdzaca ropa...czesto sie depiluj, moze to jakis stan zapalny ? teraz probuje sciskac, nic nie leci...wyglada podobnie jak pryszcz ale jest wieksze i to zgrubienie e nie pryszcz....smaruje tormentiolem....myslalamz e zejdzie ale od tego tygodnia jestem zaniepokojona...czesto debiluje sie i czasem wyrywam wlski pensetą...moze to jakas infekcje :(?>co robic, nie chce odrazu z tym leciec do ekarza...czesto m iwlsok iwrastaja i robia sie czerwoerkrostki, no ale to to juz zgrubniene...mial tez tak ktos:(?

Gość zasmuuuconnna
:(

Gość zasmuuuconnna
jejku mam nadzieje ze to nic groznego i to zgrubienie widac, :) a czy dostane to bez recepty :)?

zrob opatrunek z masci ichtiolowej - wyciagnie rope pewnie jest tam wlos, ktory jest za slaby aby przedostac sie przez skore

Gość zasmuuuconnna
dodam ze nie boli mnie to jakos...prawie nic...

Gość zasmuuuconnna
kurczę....ale zeby az takie cos sie zrobilo..eh... :( wstydze sie tego przed moim facetem chociaz jestem juz znim 5 lat :D....ale juz mu powiedzialam zeby sie nie przestraszyl :) bo zgrubienie widac...

Gość zasmuuuconnna
:(

Gość zielona zabka k
obawiam, ze to nie jest to. To nie boli, ani nie swedzi tak? nie da sie tego latwo, albo prawie wcale wycisnąc? i jest takie jakby troche rozplaszczone o jednolitym kolorze rozowym, jak skóra?

Gość zasmuuuconnna
jest troszeczke zaczerwienione w tym miejscu...boli troszkę....jakies tydzien temu wycisnelam z tego ropę...co to moze byc :(

Gość zasmuuuconnna
:(:(:(

Gość zielona zabka k
a jak wycisnelas nie leciala z tego krew, dosc obficie zreszta? bo jesli nie, to faktycznie moze to byc jakies zapalenie mieszka, chociaz to juz by po tygodniu zwlaszcza po wycisnieciu by zeszlo. A jesli ten pierwszy przypadek, to moze byc to mieczak zakaźny, do usuniecia u dermatologa. Odnawia sie to cholerstwo, ale po kilku zabiegach puszcza. Nie przechodzilas ostatnio jakiegos oslabienia? to wtedy mozna podlapac wszedzie tam, gdzie duzo ludzi.

Gość zasmuuuconnna
kurcze leciala tylko ropa zolta....teraz sciakam ale nic nie chce isc....moze faktycznie sprobuje z ta masciaichtiolowa, chyba jest nie droga...dzisiaj kupie :(...boje sie :(

Gość zielona zabka k
bac sie nie ma czego, jak Ci w kilka dni nie przejdzie, to idz do dermatologa i bedzie po klopocie.

Gość zasmuuuconnna
dziękuje zabko :) .... wydaje mi sie ze nieraz mialm takie tylk oduzo mniejsze i po jakims czasie znikaly....to jest duzo wieksze jak wczoraj proboalam sciaksac to robi sie ejszcze bardziejw ypukle bo wiadomo jka sie sicansie....posmarowlam tormentiolem i jest mniesjze....ale widoczne i to bardzo...

Gość zasmuuuconnna
przepraszam za błedy literowe :)

Gość zielona zabka k
zdarza sie. Mnie kiedys pogryzla pchla od psa z pracy i swedzialo jak nie wiem co, a ponadto balam sie, bo podobno one jakies straszne chorobska roznosza..

Gość rety_rety
zaczeła smarowac i sie zasmarowala