Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam tak drugi raz

boje sie wyjsc z domu!!

Polecane posty

Gość mam tak drugi raz

tez tak mialyscie? boje sie wstac z fotela a musze jechac autem za godzine, zajmie mi to ok 15 min. jestem w 11 tyg strasznie kreci mi sie w glowie nawet jak siedze czuje ze zaraz zemdleje a jechac musze do pracy na chwilke. czy to normalne??

Gość Madalinka Pralinka
lepiej zostan w domu... w ciąży nie byłam co prawda... zawroty głowy same w sobie ci nie zaszkodzą, ale podczas jazdy autem może byc niebezpiecznie.... moze popros kogoś, żeby cie zawióżł albo przełóz wizytę w pracy

Gość mam tak drugi raz
tak chyba zrobie, tylko nie wiem czy to normalne i czym to jest spowodowane. Z reguly dobrze sie czulam a dzis masakra

Gość To minie, gdyby nie mijalo
musisz isc do letarza. Ja nie wymiotowalam, ale krecilo mi sie w glowie, nawet mialam mroczki przed oczyma, ale swiadomosci nie tracilam. Potem minelo. Roznie organizm te zmiany przyjmuje i sie dopasowuje.

Gość mam tak drugi raz
tez nie wymiotuje, wczesniej mialam mdlosci ale przeszly jakies 2 tyg temu a teraz to, czuje sie jak pijana, nie wiem niedozywiona, ciezko to okreslic ale nie jest to przyjemne

Gość mam tak drugi raz
a glodna nie jestem, jestem wyspana wiec powinno byc ok. Jak juz wstalam z lozka czulam ze cos sie swieci dzis

ja w 13 tc prawie zemdlalam zaczelo nagle krecic mi sie w glowie, potem mroczki. Zostan w domu, bo nawet nie zauwazysz jak sie gdzies wywalisz, albo wjedziesz w drzewo. Teraz jestem w 22 tc i czasem tez czuje jak mi sie kreci w glowie ale to jak np jestem w sklepie i doodkola jest duzo ludzi. Wydaje mi sie ze nie mam tlenu i sie zaraz udusze. Otworz okno powinno pomoc.

Gość mam tak drugi raz
dzieki, okno otwarte ale pomaga. Co do sklepow badz innych miejsc zatloczonych tez odczuwam cos podobnego ale nie tak jak dzis

wlasnie takie sa uroki ciazy, jednego dnia czujesz ze moglabys przenosic gory, a drugiego ze umierasz. Napij sie wody, zjedz cos lekkiego, a potem slodkiego jak nie mdli Ciebie od slodyczy. A jak nie minie do jutra to pojedz do lekarza. A jakie masz cisnienie?

Gość mam tak drugi raz
128/80. wiec ok ale moze wlasnie to cisnienie, przed ciaza mialam pierwsze w granicach 140-150. od kiedy jestem w ciazy tak jakby mi sie uregulowalo nie przekaracza 135. moze to przyczyna

Gość mam tak drugi raz
no i ten bol glowy:( nie mocny ale czuje caly czas

Gość mam tak drugi raz
uroki urokami ale wiecznie nie moge brac wolnego z pracy bo sie wkurza w koncu

to moze mala kawka, mi pomaga jak glowa boli, a cisnienie mam 100/70 wiec kawke slaba pije codziennie bo chyba bym nie wyrobila z bolem glowy. A jak nie chcesz kawy to pij duzo wody, albo wez tabletke przeciwbolowa na bazie paracetamolu np apap. Jedna nie zaszkodzi.

Gość mam tak drugi raz
dzieki, jestem po 2 kawach ale ja pijam rozpuszczalna z niecalej malutkiej lyzeczki wiecej dzis nie wypije bo nie lubie wiecej jak 2. juz nie wiem ..

Gość mam tak drugi raz
hehe z checia bym poszla ale w tym chorym kraju nie placa 100 procent wiec na prawde duzo kasy by mi odeszlo a zyc trzeba