Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebuje wsparciaaa2

2 tyg temu poronilam dziecko w 19tygodniu

Polecane posty

mała mimineczka a kiedy urodzila? jak teraz jakos to poczkej jakis czas a sie dowiesz czy wyprawiali pogrzeb.

Gość to musi byc prowokacja
i wlasnie takie osoby jak ty zasmiecaja forum:O

to musi byc prowokacja no i co z tego? to pisz tu wiecej i podbijaj topik to napewno nie bedzie bardziej zaśmiecać mój temat. Przecież sluz podczas owulacji i mamy wcześniaków sa ważniejszymi tematami tak? :(

Gość a google to gryzą
Spoko, to pewnie Prima Aprilis :P

Gość to musi byc prowokacja
ja jakby stracila dziecko to napewno bym tak nie pisala jakbym te twoje dziecko bylo kula u nogi i cieszysz sie ze je juz nie ma:O takie ejst moje skromne zdanie

a na podsawie cczego stwierzilas ze kula u nogi niby? czemu sobie dopowiadasz i kolorujesz? lepiej ci jak se pozmyslasz?

Gość do niku o prowokacji.
ty dziewczyno sumienia nie masz i jak śmiesz pisac ze dziecko autorki było kulą u nogi i że się cieszy jego strata. Jesteś podła naprawde, wstyd mi za Ciebie ze autorka musiała takie słowa przeczytać. Spoczywaj w spokoju Aniołku.

mała mimineczka: Z tego co wiem, to od któregoś tam tygodnia jest już poród przedwczesny (od 23ego chyba?) od tego czasu, kiedy dziecko się urodzi, ma prawo być wyprawiony pogrzeb. Dostaniesz akt urodzenia i akt zgonu i możesz wtedy wyprawiać pogrzeb. Pozdrawiam

podbijam!

potrzebuje wsparciaaa2: Wiesz, ja Ci współczuję, ale nie masz męża / partnera który mógłby Cię wesprzeć??

setki kobiet na forum maja meza chlopaka wiec wedlug Ciebie niepotrzebnie tu siedza? przeciez jego mogłyby sie wkółko pytac: czy to juz ciaza? :) Mam męza ale jest w pracy a forum to jest otwarte dla wszystkich wiec poprosiłam o wyrazy wpolczucia wlasnie tutaj i dalej na nie czekam oczywiscie jesli ktos chcialby sie jeszcze dolaczyc.

Gość saleminka8
jeśli to prawda to współczuje,ja bym opisała to jak bardzo mi brakuje tego dzieciątka w brzuchu to jak...wszystko nikt Ci nie pomoze pisząc,że jest mu przykro,że masz się trzymać "potrzebuje wsparciaaa2 ktos jeszcze? czekam na gorące wyrazy wspolczucia oraz szczerego ubolewania nad moja strata " to też jest dziwne,szczerze? to nikt nie będzie ryczał przy monitorze i pisał jak to mu przykro,ja bym gdzieś sie zaszyła w domu i płakała w kącie...ja też straciłam maluszka,nie w takim tygodniu jak ty,ale straciałam,starałam się o dziecko 2 lata i gdy już się udało... zaszłamw kolejną ciążę i dzisiaj mam przekochanego synka

Gość saleminka8
potrzebuje wsparciaaa2 JAK JUŻ TO "SOBIE" A NIE "SE" CHODZIŁAŚ DO SZKOŁY?

Gość saleminka8
potrzebuje wsparciaaa2 setki kobiet na forum maja meza chlopaka wiec wedlug Ciebie niepotrzebnie tu siedza? przeciez jego mogłyby sie wkółko pytac: czy to juz ciaza? Mam męza ale jest w pracy a forum to jest otwarte dla wszystkich wiec poprosiłam o wyrazy wpolczucia wlasnie tutaj i dalej na nie czekam oczywiscie jesli ktos chcialby sie jeszcze dolaczyc. BRAK KOMENTARZA,A CO? DOSTANIESZ NAGRODĘ ZA JAK NAJWIĘCEJ WYRAZÓW WSPÓŁCZUCIA,WW NICZYM TO BY NIE POMOGŁO NIKOMU KTO BY STRACIŁ DZIECKO,TO TYLKO SŁOWA!

Gość saleminka8
NIKOGO NIE PODNIESIE NA DUCHU TO ŻE KTOŚ KOMUŚ WSPÓŁCZUJE,NO SORY JAK TO BY POWIEDZIAŁA...HELLOŁŁŁ

dalyście sie nabrać :D To Prima aprilis :D ferie sie zaczeły i nudzi mi sie w domu. Chciałam sprawdzić jakie jesteście współczujące dla innych hihihihi

Gość teraz to marysia
Śmierdzi prowokacją. Ja straciłam ciążę w 6 tygodniu i przez wiele tygodni je opłakiwałam w samotności :o Nie wierzę w ani jedno słowo autorki. Jeśli to żart na prima aprilis to kiepski :o

O feriach to ktos wpisał mój nik, iwiec zignorujcie ten wpis, chcialabym bardzo by to byl żart mimo ze nie na miejscu :(

potrzebuje wsparciaaa2: Moja była dziewczyna straciła dziecko. Była jakoś w 16 tygodniu. Dowiedziałem się o tym po 2 latach, nikt zresztą nie wiedział, napewno nie siedziała na forum i nie czekała na współczucie. A już na 10000000% nie sugerowałaby innym co mają pisać. Ja naprawdę współczuję straty dziecka, ale nie siedziałbym na forum a cierpiał z najbliższą mi osobą...

Gość Barbie In A Mermaid Tale
współczuję ci zcalego serca!

Gość Barbie In A Mermaid Tale
:( LUDZIE MAJA ZNIECZULICE NA TAKIE LUDZKIE TRAGEDIE :(

Gość saleminka8
bardzo się ciesze ze poroniłaś z prostego powodu idiotki nie powinny rodzić żywych dzieci.

Gość bzdury i bzdety
Moja znajoma musiała urodzić w 21 tygodniu, wiec skrajne wczesniactwo, poważna wada nerek nie dająca dziecku szans na zycie po porodzie, o ile do niego by doczekało, tka czy siak dziecko by zmarło, wiec lekarz powiedział jej, ze moze zdecydowac sie na rozwiązanie ciązy porodem przedwczesnym. Zdecydowała sie, mimo bólu serca, bo czekała na tego chłopczyka. Po urodzeniu otzymali wszystko co zniebędne i dokonali pchówku, wiec nie musi byc to ciąża po 23 tygodniu.

Gość hdhydhrde
fajnie twojej kolezance bo kase za pochówek z zusu dostala nie mala. ma leb na karku, gdyby nie kasa z pochowku pewnie by zostawila ciałko w szpitalu. a tak to i ksiadz se zarobil a i przed ludzmi siepokzala ze grob dziecku postawila :)

Gość bershkaa
nie robi sie POGRZEBU tylko ciala sie CHOWA jest zdecydowana roznica ciala sie albo spala albo oddaje i chowa w mogile dzieci nienarodzonych

Gość bershkaa
nie! cos pokrecilam:O

Gość pimpusia21
Witam znalazłem Super Serwis na którym za zbieranie punktów dostajemy atrakcyjne Nagrody. Możemy Także grać w różnych loteriach. Jak zarejestrujesz się z tego linka to otrzymasz 60 punktów na start! http://123konkurs.pl/pl/partnersprogram/15339.html

Gość Madalinka Pralinka
Madalinka Pralinka