Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Narzeczona844

Suknia slubna- ocencie

Polecane posty

Gość Narzeczona844

Czesc dziewczyny! :) Pomozcie mi wybrac sukienke slubna, bo slub juz tuz tuz a ja wciaz jestem niezdecydowana: 1. http://www.voila.pl/183/wzqnv/?1 za 1300 zl 2. http://www.voila.pl/176/1zogf/?1 za 1600 3. http://www.voila.pl/193/7kk3r/?1 za 1600 4. http://www.voila.pl/199/91aoc/?1 1500 zl 5. http://www.voila.pl/211/c9x4r/?1 999 zl 6. http://www.voila.pl/216/9sxed/?1 1800 zl Napiszcie mi, któr same byscie wybraly i czy sa warte swojej ceny. Z gory Wam dziekuje :)

Gość a ja myślę, że
pierwsza, jak dla mnie musiałaby być w bordowym lub ciemnoczekoladowym kolorze :), bo ja lubię łamać schematy i nierpię białego, śmietankowego, kremowego etc. koloru

Gość Abbey
pierwsza i czwarta bardzo fajne sa obie choc moze bardziej pierwsza

Gość mi sie
podoba druga. Jest sliczna:)

Gość 12345654321
4 przepiekna 5 ale w bieli :)

Gość cfaqegft2w=0
1 śliczna 4 bez wstążki! 6 idealna :) ile masz wzrostu i jaka jest twoja waga? jakie masz włosy krótkie czy długie? :)

Gość dlaczego kurde nie plus
tylko 1 i 2...ale chyba 1:)

Gość kjfigjeo
pierwsza i piąta.

Gość Narzeczona844
Jestem dosc wysoka 175 cm i waga 60 kg...a ceny nie sa przesadzone ? dalybyscie tyle ? czy lepiej wypozyczyc na te jedna noc ?

Gość cdfsdwcf
4 potem 6

Gość cdfsdwcf
niskie ceny ja miałam szyta na wypozyczenie i płaciłam 1200 czyli połowe wartosci sukni

Gość no całkiem fajne
Jak już ktoś pisał wyżej 5, ale biała lub 6 - jesteś wysoka, więc możesz mieć taką szerszą. Ceny niskie, nowe kolekcje w salonach w mojej okolicy zaczynają się od 1900 zł w mniejszym mieście.

Gość no całkiem fajne
1 też bardzo ładna, ale jak dla mnie nie wybrałabym takiej na swój ślub, trochę jakby za skromna, nie wiem jak to określić i pewnie uwydatnia wszystkie mankamenty figury bo taki "lejący" materiał, ale na inne okazje świetna, fajna byłaby też w innych kolorach.

Dla mnie w kolejności 4, 1 i 6 reszta mi się nie podoba.

Gość sammer
moim zdaniem 1 lub 4 ale bardziej jestem za 1

A kto Ci tą suknię uszyje? bo to są wzory maggie sottero a nie oryginał nie kosztuje tyle co napisałaś;-)

Gość Narzeczona844
Kupuje juz gotowa, domyslam sie ze to nie oryginaly, ale czy marka jest az taka wazna ? hmm...chyba nie, widzialam je i wygladaja identycznie jak na zdjeciach.

Gość gusiaczek1111
4

pytanie podstawowe- czy autorko PRZYMIERZAŁAŚ którakolwiek z nich? Jesli nie- zawracasz nam tylko niepotrzebnie gitarę. Z tego względu iż każda suknia slubna na żywo wygląda inaczej, Ty wybrałas sobie wzory na modelkach a ciekawe czy mas zporównanie, jak te suknie wyglądają w rzeczywistości i cyz pasują w ogóle do Twojej figury. No i oczywiście w takich cenach jakie podałaś ów suknie są swykłymi kopiami oryginałów, co oznacza, że efekt końcowy, cyzli to co dostaniesz może nieco różnić się od teog, co sobie upatrzyłaś. Poza tym wybór sukni slubnej powinnac ograniczyć do finałowych maksymalnych 3 modeli. z 10 na raz nic nie wybierzesz, a co my Ci mamy doradzać jak nawet nie wiemy, jaką jestes osobą z wyglądu?

ale jesli już mam się wypowiedzieć TYLKO temacie okreslonych sukni więc: 1. ładna ale na żywo ten materiał nie wygląda już tak zjawiskowo jesli nie jesteś dość wysoką i powabna osobą. 2. ładna góra ale jak dla mnie za dużo tych marszczeń i "łapań", kolor również dziwny. 3. ładna, ale nie podobają mi się te fałdy z przodu 4. szczerze mówiąc tam na tym zdjęciu nic nie widać, dekolt problemowy- tutaj koniecznie widze jakąś wspomagająca szelkę 5. ładna ale zupełnie nie ten kolor 6. i tak chyba najbardziej podoba mi się ze wszystkich. jak na wzory Maggie Sottero to oczywiście każda suknia ma cos w sobie, ale jesli masz mozliwośc uszyć cos z szerszej gamy jej propozycji to poszukaj czegos bardziej wyjątkowego - te wszytskie suknie sa ładne ale żadna nie wywołała u mnie efektu 'wow'.

Gość ja bym wybrała
nr 1 lub 4 ale to zależy jak ty w nich wyglądasz te fasony nie każdemu pasują

Gość lokatka
5 lub 6 :)

Dla wysokiej i szczupłej pierwsza. Jest piękna i skromna. Skoro te modele będą szyte u krawcowej , proponuję, być przeszła sie do sklepu i zobaczyła, jak wyglądasz w oryginałach, bo to moze być pomocne. Ceny OK. Tej z dużym dekoltem bym nie wzięła (chyba 4).

Gość jak dla mnie
4 albo 6, bo pierwsza wygląda jak koszula nocna. masz bardzo "szeroki" rozrzut, od koszul nocnych po bezy. Moze poprzymierzaj cos i zawęź wybór

Gość Sliczne są
pierwsza i piąta.