Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ruda9913

"pamiętnik"

Polecane posty

Gość ruda9913

Cześć Niedługo mija rok odką jestem z moim chłopakiem. W tym czasie dostawał odemnie mnóstwo prezentów na przeróżne okazje i bez okazji. Tym razem chce żeby prezent była naprawdę wyjątkowy! Postanowiłam stworzyć nasz wspólny „pamiętnik. Swego rodzaju kronikę tego co działo się przez ten rok. Mam trochę pomysłów parę zdjęć kilka piosenek które dobrze nam się kojarzą. Lecz chciałam zapytać i was czy macie jakieś fajne pomysły co mogła bym tam wklepać- jakieś wiersze czy piosenki. Pamiętam jak dawno dawno temu oglądałam taki album ślubny mojej kuzynki wiem ze był świetny ale niestety nie pamiętam dokładnie co w nim było. Może wy macie cos takiego? Dzielcie się pomysłami!!

Gość ruda9913
dziewczyny prosze

Gość smutna prawda aa
nie staraj sie on i tak Cię kiedyś zdradzi. Zobaczysz

Gość Panna J.
Fajna masz pomysł z tym pamiętnikiem. Gdyby moja miłość była taka szczęśliwa to w tego typu kronice umieściłabym mnóstwo naszych zdjęć , jakiś śmiesznych. Cytaty , wszystko co mogłoby uciec po czasie z pamięci. Nawet i bilety z filmów bym wkleiła.,może kiedyś też tak zrobię :)

Gość ruda9913
do smutna prawda : jestem optymistka i wiem ze on tez mnie kocha :) mam bilety z kina ulotki z filmow ale własnie potrzebuje fajnych cytatów znacie jakieś

Gość ruda9913
???

Gość it's ok
watpie czy sie ucieszy .... faceci raczej nie zapamiętują tego typu zeczy to leprze dla bab .... dla niego to nie bedzie zbytnio duzo znaczylo .. pooglada usmiechnie sie i polozy gdzies wysoko na polce i latami bedzie sie kurzylo ... i nawet o tym zapomni ....