Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

pewnie nigdy nie bede mial dziewczyny

Polecane posty

Gość
związki to zło i np. kobieta zawsze więcej na tym traci niż zyskuje, więc powiedzmy sobie szczerze - wiązanie z kimś zwyczajnie się nie opłaca :classic_cool: szkoda nerwów i takich tam.

Gość Another Brick in the Wall
"offerma bo kobiety kochają takich facetów: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4455107 a nie takich jak ja. ja bym na przykład raczej nie "uciek do niemiec"." BINGO !!! TO TYLKO KOLEJNA CEGŁA W MURZE !!!

Gość przystojniaczek23
kobiety to miernoty dlaczego tak myslę ? żadna nie spełnia moich wymagań co jest dla mnie żałosne...

Gość BeacouseYouLovedMe...
kur..... ale wy jestescie zatwardziali w tym co piszecie jestescie jeszcze mlodzi . 26 lat chlopie korzystaj z zycia!! a nie tylko na kafe! db Ci zyczę wiecej cierpliwosci

"im większy żłób i prostak tym większe ma branie" Faktycznie coś w tym jest. Ale moze ma tutaj znaczenie również to, że taki prostak nie zastanawia sie godzinami, dniami, miesiącami czy do danej laski zagadać tylko po prostu podchodzi i podrywa (lepiej badz gorzej). Jedna sie nie zgodzi, druga sie nie zgodzi, piąta sie nie zgodzi a z dziewiątą juz sie uda.

Gość fghuytr
zmień orientację. jak masz kłopot w zdobyciu dziewczyny to może uda ci się zdobyć chłopaka

jasne.. najlepiej zgonic cala wine i wszystkie swoje niepowodenia na dziewczyne a tu sie klania wasze lenistwo!czekacie az sama przyjdzie zapuka do drzwi poprosi was o reke i jeszcze na koniec...................:P oby tak dalej panowie, teraz jest jeszcze ok ale zobaczycie jak wyglada samotnosc w wieku 50-60 lat..

DARKER: ostatnio z Toba pisalam i temat byl bardzo zblizony do tego Korzystaj z zycia czyli...nie poddawaj sie w tym wieku,masz juz takie podejscie do zycia jakbys byl conajmniej po 40.

/jak wyglada samotnosc w wieku 50-60 lat../ A skąd taka pewność , że ktokolwiek dożyje tego wieku ?:O

Looser: nie chodzi o pieniadze !!!! nie kazda dziewczyna o tym mysli przykro jesli trafiles kiedys nataka s....no ale w zyciu trzeba sie sparzyc..gdybym ja sobie cos odpuscila .....a raczej kogos dawno bylabym w psychiatryku :)

starosc jest ciezka ale lepiej isc przez zycie z kims kogo kochasz

DARKER: '''macie mnie gdzies"" czyli co kobiety z calego swiata maja Cie gdzies??jakas zmowa? truman show?tak szczerze nie szukasz nikogo bo boisz sie sparzyc czy juz masz tak skamieniale serce ze nie chcesz miec nikogo?

Gość
a mało jest wdów/wdowców, którzy na starość są sami? jeśli nie mieli dzieci, to też są samotni. zresztą dzieci i tak zwykle mają własne życie.

looser : mam kolezanke ktora ma tyle kasy ze nie wie co z nia robic nie ma faceta... i jest nieszczesliwa, ma udzialy w jakiesjs firme sliczny duzy dom i co z tego jak nie ma do kogo wracac...do pustego mieszkania?o zalozeniu rodziny i kosztami z tymi zwiazanymi martw sie wtedy gdy bedziesz mial kobiete z ktora bedziesz chcial sie zwiazac po co sie martwic na zapas

"nie wydaje mi się żeby kobiety leciały na facetów tylko dlatego że ci je podrywają." Zgadzam sie. Mnie chodziło o to, że oni po prostu, próbują, próbuja, próbują az w koncu trafią na jakąś której sie spodobają. Więcej losów, większa szansa na wygraną.

Gość Annonim
za stara na dziewice - nie dostrzegasz ISTOTY problemu, to nie chodzi o sam akt podrywania ale na REAKCJĘ samic na proby podrywu ze strony konkretnego samca

Darker: nic na sile ale ja trzymam kciuki za Ciebie mam nadzieje ze trafi Ci sie jakas przeurocza kobietka ktora pokochasz z wzajemnoscią. a teraz mykam do łozka Dobranoc wszystkim Dobranoc Darker:) a tak pozatym moja milosc jest w twoim wieku:):)na nic nie jest za pozno,moze warto sie troche postresowac, try, try,try:)

Gość Annonim
ta twoja kolezanka ma kase a nie ma faceta bo faceci zazwyczaj nie leca na kase - pewnie jest brzydka jak noc

"ale na REAKCJĘ samic na proby podrywu ze strony konkretnego samca" Rozumiem, ze są faceci którzy są notorycznie przez laski olewani. Ale moze wystarczy po prostu zwiększyc próbe? To ze sie nie udało z dziesięcioma laskami nie oznacza, ze z jedenastą tez sie nie uda. Choc przyznaje ze faktycznie to bardzo prawdopodobne ze jednak nie. :/ Jednak 100% pewności nie ma.

Ktoś musi do końca życia zostać samotny, choćby po to żeby się statystyki zgadzały. Trochę szkoda, że akurat na nas padło, ale tak to już w życiu bywa.

Gość Annonim
takie zwiekszanie proby jest dosc zalosne zeby znalezc jakas nieatrakcyjna dziewczyne ktora sie w ogole nie podoba - jaki to mialoby sens

annonim: jest bardzo atrakcyjna 34 letnia blondynka jest bardzo zgrabna zadbana niektore 18 wygladaja przy niej jak pasztety ona ma po prostu pecha do facetow byla w pewnym zwiazku ale co tu duzo mowic okazalo sie za ma ''ciezka reke''i tak sie to skonczyo pozniej spotykala sie z killkoma innymi ale...teraz sie poddal... widze ze jest jej ciezko . wiec zrozumcie ze chce by z wami tak nie bylo