Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

pewnie nigdy nie bede mial dziewczyny

Polecane posty

Gość giaana
Nikt mu nie kaze szukac na sile, bo to faktycznie bez sensu. A slowo "powodzenia" moze i niewiele pomoze, ale lepsze to niz nic. A na pewno lepsze niz przekonywanie chlopaka, ze juz nic dobrego go nie czeka, nie sadzisz? Do Ofermy: Nie tylko poszlam na te "plewy" i rozlozylam nogi, ale nawet przyjelam jego oswiadczyny.

Gość giaana
A dlaczego mam nie wierzyc? Ty zapewne uwazasz, ze wszystkie kobiety klamia. Ale ty i tak tego nie zrozumiesz. Podobnie jak nie rozumiesz faceta, ktory potrzebuje wsparcia, a nie tego calego pesymizmu.

Gość giaana
Wiec wyjdz z czyms lepszym, Darker.

Darker ja sądzę że ma. Gdybym nie miała własnego poczucia wartości to dałabym się omamić byle jakiemu półgłówkowi. Nie wydajesz się głupi i pusty, więc na pewno widziałeś, że coś jest nie halo. Poza tym wielu ludzi postrzega ciebie takiego, jakiego ty sam siebie widzisz. Giaana oczywiście, że dołowanie chłopaka nie ma sensu, sęk w tym że on nie widzi naszej pozytywnej postawy i gadanie o tym, że w końcu kiedyś kogoś znajdzie nie jest dla niego chyba pocieszające:P

Gość DancehallMistification
Darker gdzie nie wejdę tam ty i ten Twój Cynizm. Rozumiem Cię bo sama mialam podobna strategię- jak Cię zycie nie rozpieszcza to masz wszystko w dupie i olewasz. Ale, wez poprawkę, ze to, ze się Tobie cos nie udalo- nie znaczy, ze komus innemu się nie uda. Ogolnie znam faceta brzydkiego jak noc z super laską i wszyscy się jej pytają nonstop co ona z nim robi. Więc, to kto się komu podoba a kto nie to jest subiektywna kwestia.

Gość nie hipolicie
Darker jakby mial miec jakas dupe, to dawno by juz ja mial. Nie ma co sie oszukiwac. Widocznie cos jest z nim nie tak. Tego nie da sie ot tak za pstryknieciem wyeliminowac. To jest jak klatwa.":D

Gość giaana
Chyba nic wiecej nie mozemy dla niego zrobic. Ale warto mu uswiadomic, ze nie jest jedynym, ktory ma taki problem i ze to nie musi trwac wiecznie.

Gość giaana
I tyle ode mnie. Dobranoc:)

Gość do DancehallMistification
pewnie ten facet jest bogaty

Gość do darker
- chodzisz do kosciola? -byles u wrozki?

Co najlepsze z tego co wiem to nie jest bogaty. Malo tego- ma gorszą pracę od Niej. Takze ja sama jej nie rozumiem. W sumie to nie jedyny przypadek. Bo ost moja przyjaciolka poznala faceta, ktory jest taki sobie z wyglądu- dodam ze nigdy nie mial dziewczyny i ogolnie wykazywal postawę, ze ma wszystkie kobiety w dupie i nie chce mu się nawet zmienić. Ona dodam tez jest bardzo ladna-sugerowala mu nawet, zeby zacząl o siebie dbać(bo chodzi w wyszarganych jeansach), zeby schudl- to on stwierdzil, ze nie chce zeby go ktokolwiek zmienial...i wlasnie to ze taki byl nieosiagalny w pewien sposob ja zauroczylo i teraz sa razem. Ja sama jak go poznalam stwierdzilam ze ma cos w sobie :D Takze roznie to bywa

Jeszcze dodam ze sama jestem beznadziejna z wyglądu a jakos do mnie zagdują calkiem fajni faceci:D chociaz ja mam mega zanizona samoocene przez zycie i ogolnie caly czas myslę jak mam się zmienic.

Gość krolewna_
pokaz zdjecie to Ci powiem czy masz na co liczyc.. jesli nie to polecam zaczac wierzyc w reinkarnacje... moze w przyszlym zyciu bedziesz mogl miec wieksze nadzieje... a tak ogolnei to mozna zaczac sie modlic :) np. o dobra zone :P np. polecam patronow od spraw beznadziejnych :)

"super laska" mniemam, że znowu chodzi o wygląd ;] A czy szare myszki, które przeważnie posiadają tą inteligencje tylko brak im odwagi i pewności siebie nie dają się wykorzystywać jakimś pierwszym, lepszym burakom? Autor topiku swój problem widzi w wyglądzie, a ty Darker w czym widzisz?

Gość do darker
- tym bardziej nie idz do takiej co wrozy - wtedy mozesz sie nastawic co babsko ci powie i bedzie jeszcze gorzej - a intrewertyzm jest jak petla na szyi

wlasnie kobiety maja o wiele gorzej, bo się przyjęlo, ze to kobiety "maja wyglądać". męzczyzna wcale "piękny" byc nie musi. raczej chodzi o silę charakteru.

DancehallMistification uważam podobnie. Kobieta nie grzesząca urodą, nawet jak jest mądra ma gorzej w życiu niż nieatrakcyjny mężczyzna:P

nie zgadzam się z Wami. są męzczyzni ktorzy nie znajdują i sobą kobiety, ktore rownież nie znajdują. Wiecie w czym tkwi problem, ze za wysoko startujecie. Kazdy by chcial miec zajebistego partenera a sam soba niewiele reprezentuje ;D

Gość Darker do ch** napisz
do kogo jestes podobny ze znanych osob. Bo uzalasz sie tu od dawna. Nie badz tchorz i podaj przyklad.

pewnie ze sa takie przypadki ale kobiety jednak maja lepiej bo mezczyzni nie spogladaja tak na wyglad jak kobiety taka jest prawda

BLE BLE , jeszcze w czasach gimnazjalnych nie uchodziłam za urodziwą dziewczynę, byłam przerażająco szczupła i w ogóle, ile ja się przykrości nabawiłam ze strony facetów to szkoda gadać:P Natomiast, gdy zaczęłam dojrzewać i wyrosłam na dość atrakcyjną babkę to wasze zachowanie względem mnie zmieniło się o 360 stopni, i nie ważne jest to czy jestem inteligentna, zabawna, ciekawa itp liczy się tylko to czy dam się zaciągnąć do łóżka czy nie. Nie mów mi więc, że dla facetów wygląd się nie liczy.

Gość ANE26A
Ja podobnież jestem b. ładna a kompletnie nie zwracam uwagi na wygląd faceta,ździwiłbyś się z jakimi chodziłam

szczerze Darker ja się nie dziwie, ze Cię kopaly. Kobiety nienawidzą wręcz takich uzalających się nad sobą fajtłapow, chlopcow, ktorzy chcą wzbudzic litosc. Pewnosc siebie to jest podstawa, do tego poczucie humoru. Nikt nie lubi takich mrukow.

Wybacz ale jakbys byl podobny to dawno bys mial laskę a nie uzalal się ;D

Jest tak jak pisze Bluee faceci bardzo oceniaja przez pryzmat urody.

Gość Darker do ch** napisz
Taaa, zabawne.Juz ci wierzymy.

Bluee-> oczywiscie ze sie liczy ale w mniejszym stopniu chodzilo mi o to ze kobiety bardziej spogladaja na wyglad nisz faceci

DancehallMistification chyba każdy zwraca uwagę na wygląd, nie oszukujmy się. Nastały takie czasy, że kobietę ocenia się po wyglądzie i tego wyglądu się od niej oczekuję. Ja uważam, że nieatrakcyjny facet natomiast zawsze może obronić się inteligencją, charakterem, poczuciem humoru czy samą męskością.