Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

pewnie nigdy nie bede mial dziewczyny

Polecane posty

Gość Ja tak sobie myślę
Darker masz prawo się ze mną nie zgadzać, ale "krąży" takie powiedzonko: " z ładnej miski się jeszczet nie najadł" Niestety często się sprawdza. A co warta jest uroda czy super figura, jeśli dziewczyna nie nadaje się do wspólnego życia, jest zapatrzoną w siebie egoistką itp.?

Ble ble kazdy znajdzie kiedys swoja 2 polowke ja tez nie jestem ladna dlugo nie mialam chlopaka bo do 20 roku zycia a teraz mam juz prawie meza trzeba tylko trafic na ta odpowiednia osobe

Gość opisz się to coś powiemy
może mieć i urodę (nikt tu nie mówi o super modelkach) i charakter i wcale to takie niemożliwe nie jest - to tak na marginesie. Zgadzam się ogólnie z tym, że ładne dziewczyny chcą ładnych facetów i odwrotnie, ale Ble Ble - przemyśl na spokojnie to co napisałam wyżej:)

Gość TH is IT C
mam 27 lat i 11 miesięcy i nigdy nie miałem dziewczyny

zastanawialem sie nad tym ale do tej pory nie spotkalem brzydkiej dziewczyny tylko zaniedbane a zaniedbane nie chce chce zwykla nie odruzniajaca sie od innych

Gość Ja tak sobie myślę
"Z ładnej miski się jeszcze nikt nie najadł"

Darker nie wiem jak Twój wygląd ale zgoszknialy jesteś że aż przykro

no bo kochany ponoć nie ma brzydkich tylko są zaniedbane właśnie.... ja Ci mówię, poznaj sobie jakąś niską niezbyt urodziwą i razem zadbacie o siebie że będzie cud miód malina;)

i polski Colin Farrel jest taki zgoszknialy i złośliwy bo mu parę razy nie wyszło? eee to żaden facet z Ciebie. i nie docinaj do wszystkiego co piszę, staram się pomóc:)

Gość Ja tak sobie myślę
Tak jesteśmy z natury egiostami, ale są jakieś granice. Szczególnie jak się kogoś kocha- bo miłość jest egoizmem we dwoje.

Gość TH is IT C
Jak skończymy 58 lat to znajdziemy kobiety Trzeba czekac i być cierpliwym łooooooł !!

Gość TH is IT C
nikt nie daje szansy na poznanie niech się walą łoooooł !!

Gość do Darker
równy z ciebie koleś ale proszeniepisac hehhehe naprawde jestes równy :-) pozdrawiam ankha

Darker z twoich wypowiedzi wnioskuję, że aż tak bardzo boisz się kobiet i nie chcesz być przez nie zraniony że zamykasz się w skorupce i nawet żadnych szans nie dajesz.

Gość podaj liczby darker
z iloma kręciłeś na poważnie ? ile zaprosiłeś na kawę, do kina ? z iloma się całowałeś?

Gość podaj liczby darker
to kiedy rzucisz sie pod pociag ? chyba ze masz fajna prace albo ciekawe hobby, to moze jakos zycie zleci

Derker do jasnej cholery uwierz, że nie każda kobieta jest taką suką. Poza tym nie warto umierać i rujnować sobie życia przez takie niewartościowe osoby. Jeśli chodzi o wygląd to ja wprost nie znoszę mięśniaków, plastikowych kenów ze sztucznym uzębieniem i kilogramem żelu na włosach. Podobają mi się za to inteligentni i znający swoją wartość! To, że facet przeprasza za to, że żyje od razu rzuca się w oczy.

Gość podaj liczby darker
a moze praca w zawodzie darker ? studia juz chyba masz

Gość podaj liczby darker
trzeba bylo pomyslec jak studia sie wybieralo a gdzie chciales pracowac ?

offerma zauważyłam, że jesteś strasznie czuły na wulgaryzmy, przepraszam:) Oczywiście, że w życiu jeśli masz wybór to decydujesz się na coś bardziej atrakcyjnego, ale co innego jest w związku. Gdy zaczynasz interesować się inną osobą, to po prostu zakończ ten związek i nie oszukuj, nie rań partnera.

Gość podaj liczby darker
no dobrze, kobiety to suki masz cos jeszcze do dodania?

Poza tym zauważyłam, że niektórzy faceci mają jakieś predyspozycje do wybierania sobie takich kobiet. Mój brat jest już chyba z czwartą dziewczyną co go w konia robi, a on nadal biega za nią z wywieszonym jęzorem i nic do niego nie dociera. Oprócz tego jest osobą, która za bardzo w siebie nie wierzy, a jak już się zakocha to robi ten sam błąd - daje od siebie za dużo.

Gość giaana
Rany, tu nie chodzi o dokladanie sobie nawzajem. Facet ma problem, a tu tradycyjnie wojna plci. Co do tematu, ja tez dlugo nie mialam faceta i to wlasnie ze wzgledu na moja urode. Wiekszosc facetow nie dostrzegala, ze procz wygladu mam tez mozg. Dopiero moj obecny mezczyzna powiedzial: "Jestes madra, wartosciowa dziewczyna i za to cie kocham". Ty tez to jeszcze uslyszysz, zapewne nie raz. Powodzenia

Gość giaana
Ani nie dolujmy. Tego juz mial w nadmiarze.

Gość giaana
A tutaj poszukuje wsparcia. Czasem wystarczy wlac w czlowieka odrobine nadziei. Ty tego nie robisz. Dlaczego?

Może w sumie nie kontroluje, ale wykorzystuje tą miłość do różnych celów. Giaana ale czy tutaj pomoże słowo "powodzenia"? Facet ewidentnie sparzył się w relacjach z kobietami i nikt i nic mu nie pomoże póki nie uwierzy w siebie. Na siłę szukać jakieś kobiety, wydaję mi równie głupie.