patty3263 0 Napisano Kwiecień 1, 2010 Witam Was! Jest to mój pierwszy post na forum i niestety pewnie zostanie on uznany jako spam. Otóż nie, nie mam zamiaru spamować. Chciałbym sprawdzić (wygrać [?]) pewien serwis, który ostatnio pojawił się w internecie. Mianowicie: e-casting. Mniej więcej chodzi o to aby wysyłać link referencyjny za który dostaje się 1 euro (?). Aby wygrać nagrodę trzeba ich uzbierać np. 3000. Założyłem więc tam konto i niestety wejścia przychodzą bardzo wolno. Piszę tutaj aby się z Wami tym podzielić i nie owijać w bawełnę. Nie są to żadne wirusy czy innego tego typu rzeczy. Po prostu zachęcam Was do zabawy i sprawdzenia. Wkleję tutaj swoje linki i prosiłbym abyście w nie klikali. No tak ale co zrobię ja? Gdy założycie już konto będę klikał w Wasze linki a Wy w moje. Wspólnie może coś wygramy (o ile ten serwis nie jest wielką ściemą). Myślę, że ujęcie tego tematu w ten sposób nie uraża Was ani Administratorów. Klikajcie codziennie! :D :) Pozdrawiam. http://www.e-castig.com/index.php?r=616dS Dziękuję i podkreślam ze odpowiem na każde pytanie związane z tą zabawą, a gdy wygram i okaże się to prawdą wstawię zdjęcia na dowód. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach