Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
patty3263

e-castig

Polecane posty

Witam Was! Jest to mój pierwszy post na forum i niestety pewnie zostanie on uznany jako spam. Otóż nie, nie mam zamiaru spamować. Chciałbym sprawdzić (wygrać [?]) pewien serwis, który ostatnio pojawił się w internecie. Mianowicie: e-casting. Mniej więcej chodzi o to aby wysyłać link referencyjny za który dostaje się 1 euro (?). Aby wygrać nagrodę trzeba ich uzbierać np. 3000. Założyłem więc tam konto i niestety wejścia przychodzą bardzo wolno. Piszę tutaj aby się z Wami tym podzielić i nie owijać w bawełnę. Nie są to żadne wirusy czy innego tego typu rzeczy. Po prostu zachęcam Was do zabawy i sprawdzenia. Wkleję tutaj swoje linki i prosiłbym abyście w nie klikali. No tak ale co zrobię ja? Gdy założycie już konto będę klikał w Wasze linki a Wy w moje. Wspólnie może coś wygramy (o ile ten serwis nie jest wielką ściemą). Myślę, że ujęcie tego tematu w ten sposób nie uraża Was ani Administratorów. Klikajcie codziennie! :D :) Pozdrawiam. http://www.e-castig.com/index.php?r=616dS Dziękuję i podkreślam ze odpowiem na każde pytanie związane z tą zabawą, a gdy wygram i okaże się to prawdą wstawię zdjęcia na dowód.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować