Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piotrusor

Matka mojej dziewczyny.

Polecane posty

Gość Piotrusor

Hej jestem Piotrek, mam 17 lat. Od pewnego czasu chodzę z super laską, wogóle jest wspaniała, sexowna itp. Często u niej bywam i znam już troche jej rodziców. Moja dziewczyna ma bardzo sexowną i pociągającą mae. Na początku nie patrzyłem na nią jak na sexowną kobietę, nie interesowała mnie tak, ale pewnego razu kiedy byłem zabrać moją laskę na imprezę, drzwi otworzyła mi jej mama i oznajmiła że będe musiał trochę poczekać bo jej córka właśnie bierze kąpiel. Więc usiadłem na sofie wraz z jej mamą, zaczeliśmy rozmawiać na różne tematy, wkońcu zauważyłem że ta zaczyna ze mną flirtować, na początku nie brałem tego na poważnie i sądziłem że tylko mi się tak wydaje, ale kiedy zaczeła się patrzeć na mnie z pewnym pożądaniem i coraz bardziej się przybliżać byłem prawie pewny, lecz później moja dziewczyna krzyknęła że jest juz goptowa, zeszła na dół i żegnając się z jej mamą poszliśmy na imprezkę. Jakiś dzień po tym zdarzeniu jej mama napisała do mnie na meila, zaczeła flirtować i prawić mi jakieś komplementy, więc postanowiłem też wziąść udział w tej niewinnej grze. Teraz gdy ją widuję jest coraz to bardziej zalotna i nawrt bardzo mnie podnieca. Nie mówiłem o tym ze swoją dziewczyną, bo boję sięże ją stracę, ale znowu cholernie podoba mi sięjej mama. Co mi radzice?? Bo mam mętlik w głowie.

Gość gieniekl
flirtuj z mamuśką i prześpij się z nią parę razy a przed dziewczyną to ukrywaj miałem prawie identyczna sytuację. Mama miała 38 lat i też mnie podrywała kiedyś zaczeliśmy się całować a teraz się umawiam na ruchanko i jest dobrze