Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotny32424

za brzydki dla dziewczyn, chyba się załamię

Polecane posty

Gość Taka jedna 405
Nie przesadzaj, jestes normalny. może troche za bardzo poukładany i styl ubierania możesz zmienic ale mieścisz się w normie

Gość smierdziell
no fakt musisz przestac ubierac kiecki i pozbyc sie tego bialego gowna z twarzy

Gość kolickij
baranie, uroda nie ma nic do rzeczy musisz być bardziej męski

każdy komuś się podoba :D jak zrobisz coś z włosami np. podetnij bo masz fryzure jak czterdziestolatek. idz do fryzjera i powiedz ze chcesz wygladać lepiej. Potem przejdz się do sklepów młodzieżowych i kup sobie jakieś fajne ciuchy, a nie sweterki po dziadku. :D pomyśl też o soczewkach ale okulary tezmogą być tylko jakieś MODNE, np . czarne grubsze oprawki

miałam napisać dokładnie to samo co 'jego pani' :) Nie jest źle, naprawdę :)

Nie jesteś brzydki jesteś śmieszny bo tak marne i naiwne "podstępy" tworzysz oczekując iż zaczną ciebie pod niebiosa zachwalać i gładzic po główce :/ Co za prymitywna forma wyłudzania litości i to w takim wieku? Wstyd!

Gość środa w czwartek a w sobotę
kobiety nie zwracają aż tak uwagę na wygląd ale jesteś pewnie pierdołą więc faktycznie nie masz szans więc załóż lepiej nowy topik jestem pierdoła chyba się załamię

zapewne w głębi duszy jesteś delikatny jak kwiatuszek może to już inny gatunek męski na zewnątrz facet w środku pierdoła potrzeba chyba innego gatunku kobiet dl takich ciot czy ludzkość wyewoluuje w dwa gatunki ??

to prawda, nie przez wyglad nie masz dziolchy powaga i strachem bije ze zdjecia. wyluzuj chlopie

Nie umiem ocenić czyś bracie piękny czy brzydki ale leniwy to Ty jesteś na bank. Żeby nie chciało Ci się porządnie zdjęci przygotować do prezentacji tylko jakieś wymazywanie? Partactwo.

Tajemnicza zamiast pisać pierdoły sama się wypowiedz wg mnie kolega wygląda normalnie, 1 głowa, 2 ręce, 2 nogi -> foto ucięte ale podejrzewam, że poniżej jest ciąg dalszy ;) i serce ma na miejscu bo szuka uczucia ❤️ a to czy nosi ciuchy po dziadku (a nie wyglądają) to nie ma znaczenia! pewnie nieśmiały jesteś: ręce założone do tyłu mimo, że stoisz przy dziewczynach ;) tu nikt Ci nie sprzeda patentu na śmiałość, szczęście do kobiet, bo to nie zależy od rodzaju oprawek okularów, czy spodni Diesel na dupie ps. czy ktoś Ci powiedział, że jesteś brzydki?

no i chyba właśnie pojawił się inny gatunek kobiety :O " pocieszycielka strapionych pierdoł " chyba z długa nazwa dla nowego gatunku

nic bo jest pierdoła można sobie po nim pojechać jak po szmacie pewnie jak by miał dziewczynę to po niej też i tak by nie zareagował więc czemu się dziwić że żadna go nie chce

Pewnie nigdy nie będę miał dziewczyny . Jestem zbyt brzydki." podaj namiary na swoja rodzinna miejscowość ... mam fajnego GPS-a spróbuję znalezc kilka wysokich mostów w twoich okolicach :P

Gość fxsdADaqfdwef
nie jestes brzydki jestes normalny ale i tak liczy sie wykształcenie i kasa jak bedziesz to miał to dziewczyna bedzie

Gość az taki oblesny to nie jest
ale ja bym nie mogla z takim :D ma cos takiego w sobie ze mnie odpycha od niego :D a co dopiero seks z takim :D

odpycha cie pewnie jego powaga i pusta wynioslosc. niestety autor topiku sie juz zmyl i schowal pod poducha wiec sie niczego nowego nie dowiemy

Gość az taki oblesny to nie jest
to nie to nie podoba mi sie i tyle

Gość gadyby mial kase to byscie
inaczej spiewaly

Gość samotny32424
mam wykształcenie gimnazjalne i nie pracuję bo z robotą ciężko. Jestem od kilku lat bezrobotny.

nie dramatyzuj, chłopcze Twój wygląd nie odstrasza, wiec wszystko zależy od sposobu bycia, mówienia, ubierania, charakteru, inteligencji itd

"mam wykształcenie gimnazjalne i nie pracuję bo z robotą ciężko. Jestem od kilku lat bezrobotny." pod warunkiem, ze ten wpis to podszyw, a ze widać gołym okiem, ze tak jest, to j.w. :-)

Gość hmmmmmmsss
założe się,że ten biedny facet na zdjęciu nawet nie wie,że jest teraz "ofiara" na kafe i ktoś robi sobie jaja... eh,wspolczuje tym ludziom,a Ci co wstawiaja te foty,mam nadzieje,ze tez kiedys będą w gronie tych z ktorych ludzie mogą sie smiac. smiałki pierdolone. :o