Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poważne pytanie!!!!

Co jest napisane na kartce...

Polecane posty

Gość poważne pytanie!!!!

... którą doczepiają do bagażu, gdy leci się samolotem? Czy jest tam imię i nazwisko osoby, do której bagaż należy, coś jeszcze czy coś innego? Głupie pytanie, ale nie wiem, a muszę wiedzieć... Spotykam się od 3 miesięcy z facetem nie z PL i podał mi swoje imie i nazwisko (dla nas jest trochę egzotyczne...), ale nie jestem pewna czy tak się nazywa. Jak przylatuje do PL to śpimy w hotelach i on nigdy tych kartek nie ściąga z bagażu. Ale ja ich nigdy nie oglądałam... i nie mam pewności... Stressss... Jak się dowiem, to przynajmniej będę spokojniesza...

Gość poważne pytanie!!!!
wierz mi że odpowiedz na to pytanie jest dla mnie bardzo ważna.

Gość poważne pytanie!!!!
nikt nie lata samolotami? :( bo normalnie dziś nie zasnę.. mam wrażenie że on mnie okłamuje, ze tak się nazywa. a skoro okłamuje to może mieć żonę i nie wiadomo co jeszcze...

Gość Tam jest adres i nazwisko
oraz imię, bo bagaż może się zgubić, więc muszą go odesłać

Gość poważne pytanie!!!!
dzięki wielkie! następnym razem jak będzie w pl to muszę to sprawdzić... bo coś życie z nim wydaje mi się za piękne i szukam haczyka :P

Gość gupeek
imie, nazwisko, adres. chyba tylko tyle, ale pewien nie jestem, nie mam teraz przy zadnej walizce tej kartki

Gość nie gadajcie!!!
Tam nie ma adresu !!! Imie nazwisko numer loty i 3 literowy symbol lotniska Np Jan Kowalski Krk 50292