Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NoBezKitu

przyłapałam go z kotem

Polecane posty

kochane! Mam delikatny problemik:) Dwa lata temu poznałam chłopaka, wtedy był totalną ciotą. Ale zrobiłam z niego perełke! I jak mi się odwdzięczył? Jego poziom własnej wartości wzrósł tak gwałtownie, że kompletnei mnei zmiażdżył! Mimo, że byłam jego pierwszą dziewczyną, zaczął twierdzić, że teraz może mieć każdą. Co później nei omeiszkał udowodnić, po naszym rozstaniu okazało się, że zdradzał mnie z panną 5 lat młodszą, która zresztą towarzyszy mu obecnei w jego neidoli. Wart też zauważyć, że za czasów naszego jakże pięknego i jednocześnie dołującego związku nie rzadko wspominał mi jaki to on jest boski, a jaka ja beznadziejna. Niewdzieczny! Moja psychika podupadła na tyle, że teraz każdy komplement przyjmuję jako żart z własnej osoby lub szyderstwo. Ratunkiem było rzucenie się w fale spotkań z przypadkowymi facetami (oczywiście nie mylić z puszczaniem się), ale i to nei pomagło...:( Co robić?

Gość podpaski i tampony
MAMY NAUCZKĘ !!!!!!!!!!!! FACETÓW TRZEBA GNOIĆ, A NIE LECZYĆ Z CIOTOWATOŚCI. PRZEŻYŁAM TEN SAM PRZYPADEK, DWUKROTNIE. WNIOSEK JEST TYLKO JEDEN- TO WYGLĄDA JAK PLAGA WIĘKSZA OD SZARAŃCZY I JESZCZE BARDZIEJ ŻARŁOCZNA. KĄSAJĄ Z PREMEDYTACJĄ RĘKĘ , KTÓRA ICH WYRATOWAŁA Z KOMPLEKSÓW. NIE WARTO BYLE DUPKA NA SIŁĘ DOWARTOŚCIOWYWAĆ :o

Gość milka_milka
Kurcze, serio? Ja teraz jestem wlasnie w trakcie oswajania takiego jednego zakompleksionego. No to mnie nastraszylyscie

Gość gość
Gdzie kot?