Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nanaaaaaaaaaaaa

Mam go dośc

Polecane posty

Gość Nanaaaaaaaaaaaa

Mam dośc mojego faceta.Nigdy pierwszy do mnie ręki nie wyciąga,przypierdala się o wszystko.masakra.mieszkamy razem

Jak czegoś nie lubimy, ciąży nam i przeszkadza to co robimy? Staramy się tego pozbyć, odseparować od tego, zlikwidować, oddalić. Tak też postępować w relacjach człowieczych :)

Mam dośc mojego faceta.Nigdy pierwszy do mnie ręki nie wyciąga," a ty biedna pewnie chciała byś sie troszkę pokłócić a pozniej godzić i robic mysie pysie ze swoim facetem ... znam takie przypadki ;) mam koleżankę która kłóci sie ze swoim facetem tylko dlatego że fajna panuje atmosfera jak sie pózniej z nim godzi ;) kobiete czasami naprawdę trudno zrozumieć ... ps.a nie umiesz z nim porozmawiac o tym co cie w nim denerwuje ?

Gość Nanaaaaaaaaaaaaaaaa
odseparowac nie da rady.Juz wczesniej z nim rozmawialam,aby się przestał czepiac o wszystko.troche pomoglo,ale wczoraj mialam awanture i spalam na sofie w salonie. ;-(.znowu ciche dni i ta akurat na święta,ktore spędzę samotnie w pokoju.Nie chcę wyciągac pierwszaa ręki,bo zawsze ja muszę to robic.On jeszcze nigdy pierwszy nie wyciagnąl ręki.Wkurza mnie to.Dodam,ze urodą nie grzeszę.beznadziejna jestem

Juz wczesniej z nim rozmawialam,aby się przestał czepiac o wszystko.troche pomoglo,ale wczoraj mialam awanture i spalam na sofie w salonie" widocznie rozmowa była o niczym brak konstruktywizmu i argumentów zastąpiliście zwykłymi oskarżeniami w stylu ( bo ja ..., bo ty mnie ..., itd ) takie rozmowy nic nie wnoszą , a wrecz przeciwnie nakrecaja chora sytuacje jeszcze bardziej ... porozmawiaj z nim jeszcze raz , przedstaw swoją sprawę , poprzyj je przykładami i uargumentuj je w ten sposób by mógł ci rzeczowo przedstawić kontrargumenty ...

Gość Nanaaaaaaaaaaaaaaaa
Dziękuję Regres.chyba nie dam rady pierwsza.juz nie mam siły na to.

jak sie nie możemy z kims dogadać to po co sie meczyc, zrywamy i koniec. chyba że się go trzymasz na siłe bo jak sama stwierdziłas jestes beznajdziejna.

Gość Nanaaaaaaaaaaaaaaaa
Dziękuję Ci bardzo Regres.Idę pogadac

Mi po kłotni facet zawsze robi super obiadki:) To dlatego teraz przytyłam 10 kg:P Wole sie nie kłocić nawet dla tej super atmosfery po zgodzie.

Gość Nanaaaaaaaaaaaaaaaa
Sam do mnie przyszedł...Pierwszy raz