Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dałam się złapać:(

WROCŁAW czy ktoś pracuje w kiosku lub ma znajomego?

Polecane posty

Gość dałam sie złapać:(
mało mnie obchodzi w co wierzysz. naprawde jechałam bo miałam ważna do 31.03 i przypomniałam sobie, ze zapomniałam podbić a że dziś dziekanat tylko do 11 to miałam troche ponad godzine żeby zdążyć i zapomniałam o bilecie.

wiesz co niezrażona? jesteś głupią pizdą, złośliwą i wredną, życze Ci jak najgorzej i oby wtedy tez ktoś był wobec Ciebie złośliwy wredna franco:) a tak się składa ze właśnie dostałam sms od kumpeli i załatwi mi ten bilet z datą wsteczną więc się nie ciesz:D dziekuję wszystkim którzy chcieli pomóc, problem rozwiązany. pozdrawiam:)

Gość autorko czytaj uważnie
NA GUMTREE.PL :D widziałam ogłoszenia, gdzie ludzie odsprzedają bilety (dobowe, tygodniowe, jednorazowe itp) w wiadomych celach :P wejdz i w dziale swojego miasta zostaw ogłoszenie, na pewno ktoś sie odezwie

Gość A WY SIĘ TYLKO...
Tu piszecie że na gape nie jeździcie bo takie święte a brakiem życzliwości od was aż zieje. Autorko jak bym mogła to bym pomogła ale niestety nie jestem z Wrocławia.

Gość jakbym miala codziennie placic
za bilety to bym z torbami poszla... Jak sie ma do wyboru jezdzic na gape i miec co do gara wrzucic albo sytuacje odwrotna to wybor jest oczywisty. Ja jezdze rowerem, bo nie stac mnie na bilety :(

moze podejdz do jakiegos kiosku gdzie sprzedaja i zapytaj? Wez czekolade ze soba ;)

no ja raczej będę miała ten bilet, ale tak na 80%, więc mam jeszcze 20% niepewności;) na gumtree mówisz...sprawdzę , sprawdzę:)

byłam na razie w 3 kioskach i niestety odmówili. jakieś babcie stare mi o grzechu pieprzyły;)

Gość jestem bardzo roczarowana
szkoda że ci się uda wywinąć. Co za kraj, sami złodzieje i oszuści wszędzie. Szkoda, że nie zapłacisz, bo może by cię to uczciwości nauczyło.

no nie jezdzilam na gape,chociaz kilka razy mnie kusilo,bo sie spieszylam do szkoly czy na uczelnie (dawno temu tak nawiasem).Mojego brata kanary zlapaly dwa razy doslownie na ostatnim przystanku,jak mial wysiadac i zly byl,ze musial placic i przy okazji na swoja wlasna glupote.Mnie kanar zlapal raz,za brak legitymacji studenckiej (byla w dziekanacie) i musialam zaplacic cale 5 zl:D Dobrze ktos ci radzi,zebys poszukala na gumtree.Moze akurat bedziesz miec szczescie:) Powodzenia🖐️

przeciez zapomniala kupic! To jaka uczciwosc... Jakby naprawde caly czas jesdzila na gape to by jej sie oplacalo zaplacic mandat od czasu do czasu. Ale jak caly czas ma bilet, a akurat wtedy zapomniala to krew czlowieka moze zalac :/ pech po prostu.

Gość ha ha ha. :)
zawsze sie mówi, że akurat wtedy sie zapomnialo kupic. powinna zaplacic i tyle.

Gość dałam się złapać:(
wszystkich chciałam poinformować, ze mi sie udało, kumpela mi ten bilet załatwiła i już po sprawie:D życzliwym dziękuję a złośliwym pizdom moge się zaśmiac w twarz:D pa

Gość p@trycja
Mam podobną sytuację, z tym, że miasto Poznań. Może mi ktoś pomóc...?