Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaa żona 25,,,,,,,,

chyba zgubilam obraczke...

Polecane posty

po pol roku od slubu, pierscionek zareczynowy byl w domu a obraczki nigdzie nie ma. tego dnia,kremowalam rece przed wyjsciem z domu i zostawilam pierscionki na stole i zapomnialam zabrac e soba, myslalam ze obraczka tez tam zostala ale niema, teraz niewiem czy nie wrzucilam jej do torebki i nie zgubilam w drodze na przystanek.......jest sens dawac odloszenie ze zgubilam, czy znajdzie sie ktos kto bedzie uczciwy i odda???w domu napewno nie ma bo szukalam wszedzie, chyba ze koty ja polknely co raczej jest niemozliwe.....

Ale nawet zakladajac, ze ktos znajdzie i bedzie chcial oddac to skad bedzie wiedzial ze AKURAT TA obraczka jest Twoja? Ogloszenie dac warto ale, moim zdaniem, jezeli nie zachecisz ew znalezce kasa to nie odda.

czemu ze jakis zabobon???

na obraczce jest grawer imie mojego meza i data slubu moze to napisac w tresci ogloszenia?????a kase znalazcy oczywiscie dam

Gość onikaaaa
Moj mąż zgubił w połowie lutego. Było mi bardzo przykro. Po około miesiącu znalazła się. Osoba, która ją znalazła oddała do urzędu i tam po grawerze znależli właściciela!

Jesli dasz kase a na obraczce sa "znaki szczegolne" ;) (tak jak napisalas) to uwazam, ze, jak najbardziej, warto dac ogloszenie. A jakimis zabobonami sie nie przejmuj, czy dobry znak czy zly.. P.S. Mysle ze ludziom przed Wielkanoca moze przydac sie dodatkowa kasa a moze i milsi sa ;) Daj to ogloszenie:) P.S2. Tak na marginesie: Jak mozna zgubic cos co mocno siedzi na palcu??

jestem wkur...na siebie po ciul ja zdejmowalam

Gość onikaaaa
...a jeszcze dodam, że ta osoba nie oczekiwała znależnego.

gosia pisalam ze zdjelam ale w domu niema jej wiec moze do torebki wlozylam i wyleciala na ulicy nie pamietam

Onikaaa, tamta oddala i znaleznego nie oczekiwala ale obydwie dobrze wiemy, ze ludzie dziela sa na tych ktorzy: a)oddadza poprostu b)oddadza za kase c) ew nie oddadza - wiec autorka ma wieksze szanse ze ktos odda jezeli bedzie chciala dac kase za oddanie znalezionej obraczki - a jak ktos kasy nie bedzie chcial to i tak nie wezmie ale lepiej zachecic znalazce. No coz, zdjelas, tez nie wiem po co ale niewazne, dawaj to ogloszenie i glowka do gory :) Pretensje, zal i wkurzanie sie nie pomoga :)

Gość onikaaaa
a ja mam jeszcze taką radę żebyś dobrze poszukała. Nawet w odkurzaczu, różnie to bywa.

tak moze jeszcze mam kupy kota przeszukiwac??????

maz tez przetrzasnal cale mieszkanie nawet pod pralka i nic