Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kilakilakila

Mój chłopak bedzie miał dziecko z swoją była ;/ co ja mam z tym zrobić?

Polecane posty

Gość kilakilakila

Jestesmy razem miesiąc niby krótko ale czuje ze jestem zakochana na maska i on tez. Planowalismy sobie naszą przyszlośc az tu nagle pare dni temu dowiedzielimsy sie ze jego była jets z nim w ciąży:( oni rozstali sie jakies poł roku temu a ona teraz wyskakuje z wiadomością ze jest w ciązy. niby do 4 mies nie wiedziała ze jest. Poszli razem do lekarza, lekarz potwierdził ciąże- 5 mies. najdziwniejsze jest to ze dziewczyna sie "zorientowała" ze jest w ciązy jak dowiedziała sie o mnie. Ona jest pewna ze to jego, on nie poniewaz go zdraziła i dlatego chce zrobic badania. W ogole jak sie o tym dowiedział to załamał sie kompletnie, nasze kontakty sie znacznie ograniczyły na pare dni bo pił i chciał przemyślec sam co ma robic. jej powiedział ze i tak z nią nie bedzie ale ja sie boje ze jesli dziecko bedzie jego i sie urodzi on zacznie do niej chodzic pomagac przy dziecku to uczucia odzyja i wróci do niej ;/ mi poiwedział ze nie wie co do niej czuje chyba nic. Nie wiem co robic nie chce go stracic ale boje sie tego co bedzie i czy dam rade z tym wszystkim. I on sam nie podjął jeszcze decyzji... a ta dziewczyna liczy na to ze on z nią bedzie. czy poiwnnam pozwolic mu odejsc mimo iz on zapewnia ze kocha mnie i nie moze pozwolić mi odejsc.... juz nie wiem co o tym myślec... moze ona kłamie i che rozbic nasz związek...

Gość buszczyni
pozwól odejśc, bo on i tak się będzie zastanawiał ,czy z nią nie być. To co mówimy 2giej osobie jest zawsze łagodniejsze, niz to co myslimy, a on Ci powiedział, że nie wie, czy chce z nia być.\ Dla dobra dziecka facet zrobi dużo, jesli jest wrażliwy. \Poza tym musi sam podjąć decyzję, gdy go zostawisz, to powiedz mu własnie to

Gość jesli rozstali sie
pól roku temu, a ona jest w 5 miesiącu, to albo ją bzykał po rozstaniu - wtedy sam sobie winien - albo to nie jego dziecko.

Gość KONIECZNIE musi
zrobic badania koniecznie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość współczuję Ci naprawdę
Oj, kiepska sytuacja. Mimo wszystko uważam, że nie powinien się z nią wiązać tylko i wyłącznie ze względu na dziecko. Nawet jeżeli jest to jego dziecko to może je uznać, ale czy to oznacza, ze musi być z jego matką, jeżeli nic do niej nie czuje? A potem ludzie pakują sie w nieszczęsliwe związki. Poza tym dziwne to jednak, że wczesniej nic nie wiedziała i sama powinna mieć honor i nie oczekiwać od Niego, że będą razem.

Gość kilakilakila
no to rozstanie było jakos tak pół roku temu a nie sadzę zeby chciał z nią spac po tym jak go zdradziła... Ta cala historia jest jakas kosmiczna... A Badania zrobi napewno BO NIE JEST PEWNY..

Gość bojabojaboja
Musisz to sobie wszystko przemyśleć na spokojnie. Na razie właściwie nie ma co się gorączkować, bo jeszcze nic nie wiadomo na pewno. Ale też i zanim zrobione zostaną badania będziesz miała sporo czasu na to, żeby to sobie jakoś przetrawić, ułożyć i podjąć decyzję. Również będziesz miała okazję zobaczyć jak partner będzie się zachowywał w tej całej sytuacji. Co nagle to po diable. Życzę mądrej decyzji.

Jakby mój facet miał dziecko z inną kobietą, to wtedy od razu zerwałabym z nim.

Gość dziady kalwaryjskiiie
marna prowokacja tępa dziewczynko , lepiej się zajmij lekcjami bo do gimnazjum nie zdasz ;)

Dałabym sobie spokój z tym chłopakiem. Szczególnie, że wasz związek jest zapewne bardzo krótki? Po co ci facet z dzieckiem i niezrównoważona mamusia jego dziecka?

Gość kostka rubikowa
ja osobiscie tez bym dala sobie spokoj, zwlaszcza ze zwiazek krótki...jesli sie okaze ze to jego dziecko bedziesz tylko sie meczyc, ja mialam ta "przyjemnosc" bycia z chłopakiem ktory ma dziecko z inna, sytuacja jest taka ze to on wychowuje dziecko, przez to wydawalo mi sie ze jest jeszcze bardziej wyjatkowy ale niestety tak nie jest, nie wiem ile to dziecko moglo widziec jego "panienek" skonczylo sie tak ze sie do mnie nie odezwal, ani nie odebral telefonu , nic....szkoda zycia na uzeranie sie z tymi problemami

Gość odjfoi
Nie laduj sie w to, po co ci facet z dzieckiem. Miesiac to malo, zobaczysz, ze szybko ci przejdzie.